Kosmetologens nye bedste ven - online booking og betaling

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som kosmetolog har du meget at se til i hverdagen. Det er vigtigt, at du giver dine klienter behandlinger af høj kvalitet, og at der er styr på din forretning. Det kan dog være svært, fordi der er meget papirarbejde. Afsendelse af fakturaer, bestilling af tid, journalføring over behandlingsforløb og meget mere kan skabe problemer. Det er her hvor Terapeut Booking kommer ind i billedet. Vi gør det nemlig nemt for dig at administrere din forretning, så du kan fokusere på det du er bedst til. Hos Terapeut Booking udbyder vi onlinebooking, der kan klare al papirarbejdet som kosmetolog, fordi du ikke skal bruge store mængder af tid på overflødige opgaver. Du får et online bookingsystem, der hurtigt, nemt og praktisk klarer alle de administrative opgaver for dig, så du kan fokusere på det vigtige i din forretning. Læs mere i vores katalog af funktioner og apps.

Triangle
En samling af mange funktioner

En samling af mange funktioner

Vi har lavet vores helt eget app katalog. Det giver dig fri mulighed for, at skræddersy din platform præcis som du ønsker. Vælg blot de apps og funktioner du vil have, og så er du i gang. Vi har et bredt udvalg af gratis apps som du kan prøve af med det samme – Og vi udvikler naturligvis altid flere!

  • GDPR sikker afsendelse af faktura på mail, vedhæftet mailen
  • Simpel og krypteret klientdatabase med al nødvendig information
  • Et Statistisk overblik over din forretning komplet med visuelle grafer
  • Integrer vores online booking side med din egen hjemmeside ved hjælp af iFrame elementer
  • En struktureret hverdag med mulighed for flere kalendere, der kan navngives
Triangle

Let bestilling og betaling

Vi hjælper dig ikke kun med at strukturere din hverdag, men vi gør det også nemmere for dine klienter at booke tid i din kalender. Din klient finder selv en tid der er justeret efter dine åbningstider, betaler, og modtager en faktura på mail. Du kan selv vælge, hvilke typer beskeder du eller klienten skal modtage, om det så er bekræftelser, påmindelser eller noget tredje. Disse beskeder kan du naturligvis også personalisere, så du selv vælger indholdet og afsenderen. 

  • Online tidsbestilling– lad dine klienter nemt og sikkert bestille aftaler og behandlinger online
  • Betaling og modtagelse af fakturaer – der tilsendes en faktura på mail til klienten, som kan betales online
  • EasyPay-modulet – vælg dit betalingsformat til den enkelte klient
  • Påmindelse om aftale – der sendes en gratis SMS til klienten kl. 12 dagen før en tid
Lille tube serum på marmorplade
Triangle
Triangle

Terapeut Booking har gjort den administrative del af mit arbejde så meget lettere. Systemet er utrolig brugervenligt og integrationen mellem kalenderbooking, fakturasystem, journaler m.m. fungerer upåklageligt. Systemet giver mig også mulighed for at sende SMS påmindelser til mine klienter, automatisk opsætning til nyhedsbrev og meget mere. Terapeutbooking har alt det, man har brug for som professionel behandler.


Portrætfoto af smilende kvinde
Mette Rosenvel
Psykoterapeut MPF
www.pressense.dk

Tid er penge

Så hvad end måde du ser det på, sparer vi dig enten penge eller tid. Med et online booking system holder du alle dine vigtige dokumenter samlet, og giver dine klienter muligheden for at booke uden telefonopkald og ekstern betaling. Både du og klienten sparer tid, men udfaldet bliver det samme; nemmere håndtering af aftaler, betalinger og meget mere. Ved at bruge vores revolutionerende betalingsløsning EasyPay kan klienten faktisk komme igennem hele processen ved en behandling automatisk. Klienten bestiller en tid i din online booking og betaler i samme proces. Herefter får du og din klient en bekræftelse på aftalen og en faktura oprettes og sendes. Dagen før jeres aftale får klienten en gratis SMS påmindelse om aftalen.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close