Den store guide til Gavekort

Johanne Volkmann
06-10-2019
2 minutters læsetid

Så er det efterhånden et stykke tid siden at udviklingen kom ud med en af de funktioner, som har været mest efterspurgte fra vores dejlige brugere gennem tiden. Du gættede det – det er gavekort! 😀

Med gavekortfunktionen kan du give dine klienter mulighed for at give dine behandlinger i gave til andre. På den måde spredes ordet om dine gode ydelser til andre mennesker, så du både kan tjene penge OG få tiltrukket nye klienter til biksen.

 

Det er selvfølgelig også vigtigt, at de gavekort, du sælger, har dit eget personlige præg – derfor kan du med den nye funktion også tilpasse dine gavekort, så de passer til lige præcis din forretning.


Sådan fungerer Gavekort:

  1. Du opretter dine forskellige gavekort inde i Gavekort-menuen.
  2. Herfra kan du fakturere gavekortet til den, som gerne vil give gavekortet til en anden – du kan også vente med dette, og i stedet oprette en faktura, når du senere er inde på gavekortet.
  3. Når gavekortet er oprettet, kan du sende det til modtageren direkte fra systemet, ved at vælge ‘Send gavekort’ når du klikker på det.
  4. Når modtageren så booker en aftale hos dig, kan vedkommende vælge at benytte gavekortet til at booke tiden – både enkelte ydelser, eller Events.
    1. Du kan også selv vælge, at en aftale skal betales med et gavekort, når du klikker på aftalen i din kalender.
    2. I Gavekort-menuen kan du også selv vælge, at et gavekort er blevet brugt, når du kikker på det givne gavekort.

 

Husk at du inde under Indstillinger -> Gavekort helt selv kan vælge, hvordan dine gavekort skal se ud, om de skal kunne bruges ved online booking, og om de skal kunne bruges ved events.

 


Som en ekstra ting har jeg lavet en videoguide, så det er så nemt som overhovedet muligt for dig at finde rundt i den nye Gavekort-funktion 😉


Jeg håber, at du vil få en masse brug ud af Gavekort-appen, og som altid er du meget velkommen til at skrive til mig på [email protected]terapeutbooking.dk, hvis du har nogen spørgsmål til det overhovedet! 😀

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close