Hvordan har COVID-19 ændret vores dagligdag?

Oliver
11-09-2020
2 minutters læsetid
Zoom kald med mange deltagende

“CORONA”

Dette er et af de mest omtalte og omdiskuterede emner for tiden og i den forbindelse tænkte jeg at det kunne være interessant, at sætte nogle ord på hvordan jeg har oplevet situationen.
Både i forhold til hvordan det har ændret den daglige arbejdsgang blandt vores trofaste brugere, men også særligt hvordan Terapeut Booking har medvirket til at løse disse udfordringer, som vi står overfor i dag.

Corona er efterhånden blevet et ‘almindeligt’ ord i den danske ordbog. Mange mindre som større klinikker har været nødsaget til at dreje nøglen om, da deres daglige arbejdsgang primært har bestået I at have direkte/fysisk kontakt med deres klienter og af den grund haft røde tal på bundlinjen.

Som nævnt, har ‘Corona situationen’ gjort det svært at have den fysiske kontakt med klienterne, som førhen har været en naturlig del hverdagen. Mange er i den forbindelse begyndt at benytte sig mere og mere af e-konsultationer, hvilket har gjort det muligt og nemt for klinikker at opretholde kontakten med klienterne gennem bl.a. e-konsultationer, e-behandlinger og e-terapi.


Videomøder

Hos Terapeut Booking har vi ikke hvilet på lauerbærne. Er man bruger hos os, har man mulighed for at tilbyde videomøder (e-terapi, e-konsultationer etc.) til sine klienter.

Der kan der være flere årsager til at videomøder er det rette valg. Det kan være at en klient er syg, eller i ‘karantæne’, som mange har været det sidste stykke tid og derfor ikke har mulighed for at dukke op til aftalen. Her kan Videomøder med fordel benyttes 🙂

Følg denne guide for at aktivere Videomøder-appen:

  • Log ind på system.terapeutbooking.dk
  • Gå ind under menuen ‘Apps’ (under Essensielle apps)
  • Aktiver Videomøder-appen
  • Følg guiden her fra (vi tilbyder Whereby og Google Hangouts, men man kan også bruge et andet hvis man foretrækker det)
Essentielle apps i Terapeut Booking

Her på falderebet er det selvfølgelig vigtigt at understrege at Videomøder også kan bruges som et supplement i den daglige arbejdsgang.
Terapeut Booking favner mange forskellige professioner og der er derfor vidt forskellige behov, når det kommer til Videomøder.

Her er blot nogle eksempler:

  • Almindelig e-konsultation
  • E-terapi sessions
  • Afvikling af møder blandt ansatte (det kan være at man har flere klinikker og derfor afvikler man møder via videomøder)
  • Øvrige møder med samarbejdspartnere etc.

Videomøder kan bruges i mange konstellationer og hvad end det er det månedlige team-møde eller online terapi med en klient, så er appen Videomøder et utrolig smart værktøj, der er nemt og intuitivt at bruge 🙂

Hvis I har nogle spørgsmål vedrørende Videomøder eller hvilket som helst andet, så er I meget velkommen til at skrive ind til vores support på [email protected], hvor vi sidder klar til at hjælpe.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close