Automatisér dit arbejde med Zapier

Oliver
08-11-2020
2 minutters læsetid
Logo af Zapier

Hej igen skønne læsere! 🙂

Så er det blevet tid til endnu et blogindlæg og denne gang vil jeg zoome ind på vores integration til Zapier, som kan give dig et hav af lækre muligheder.

Som du sikkert ved, så har vi en række integrationer tilgængelige i vores app-store i Terapeut Booking, som man som bruger kan benytte sig af. Vores integrationer er alle nogen, som på en eller anden måde vil optimere dit arbejde. 

Hvad er Zapier?

Tag for eksempel vores integration med Zapier. Zapier er et separat system, som kan kobles til din Terapeut Booking konto og som arbejder for automatisering af forskellige opgaver.

Hos Zapier opretter man “Zaps” som er små, digitale kædereaktioner, hvor én hændelse udløser nogle andre. Disse kaldes “triggers”. Det virker sikkert utrolig forvirrende og svært, især hvis man ikke er den største tech-savvy, men frygt ej.

Zapier er et meget brugervenligt og nemt system! 😀

Zapier åbner op for tonsvis af nye muligheder

Zapier har integrationer til mange tusind apps og hvis du tager et kig på deres app-side, så kender du med sikkerhed mange af dem. Mulighederne med Zapier er nærmest uendelige. 

Og her er Terapeut Booking ingen undtagelse. Vi har som sagt også en integration til Zapier, hvilket betyder, at du nu fx kan få tilsendt en mail til din private mailadresse når:

  • en klient aflyser en aftale
  • når en ny klient oprettes
  • når en ny faktura oprettes

Nu sidder du nok og har en del spørgsmål omkring hvordan det i praksis fungerer og hvordan man får oprettet de såkaldte “Zaps” i Zapier.

I den forbindelse har min søde kollega Johanne lavet en videoguide til hvordan det helt praktisk sættes op. Hun viser hvordan din TB og Zapier integrerer med hinanden.

Se videoen her:


Læs mere i vores hjælpecenter

Hvis du er mere til at se en gennemgang af dette på skrift, så har vi faktisk også dedikeret en hel side til Zapier i vores hjælpecenter. Vores hjælpecenter forsøger at samle strukturerede guides til vores primære funktioner og apps. Målet med hjælpecenteret er altså at have guides samlet, der gennemgår hvert aspekt af systemet. Det vil sige, at du udover Zapier, kan læse alt om avancerede vores apps såsom Medarbejdere og Online kurser. Men du vil også kunne tage det fra en ende af, og blot kunne læse om alle basisfunktionerne i Terapeut Booking.

Jeg håber at dette opslag har givet dig lidt blod på tanden efter at prøve integrationen af. Den er virkelig smart og gør dit arbejde meget nemmere! Dertil er der et hav af andre muligheder med Zapier, så bare spring ud i det! Jeg håber at integrationen mellem Zapier og Terapeut Booking kan give dig nogle nye muligheder til at skræddersy dit bookingsystem 🙂

Hvis du stadig sidder med nogle spørgsmål, så er du velkommen til at skrive ind til supporten på [email protected], hvor vi sidder klar til at hjælpe! Hvis du endnu ikke har en bruger på Terapeut Booking, så kan du lynhurtigt oprette en gratis profil hos os via dette link.

Ha’ en fantastisk søndag! 😀

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close