Zapier giver dig værdi og automatisering

Med integrationen til Zapier får du mulighed for at bygge en forbindelse fra Terapeut Booking til et hav af andre software systemer. Vi har listet flere eksempler til dig på vores integrationsside som du kan benytte dig af. Du bestemmer selv hvilke data du vil dele med Zapier og dermed hvad du til have en funktion til.
Mange bruger Zapier på vidt forskellige måder, men helt essentielt kan du med Zapier få en handling til at ske i et selvvalgt system på baggrund af noget der sker i Terapeut Booking. Zapier er en Nem automatisering for travle mennesker. Zapier flytter automatisk info mellem dine webapps, så du kan fokusere på dit vigtigste arbejde. Mulighederne er mange med integrationer til Zapier, og ved at benytte dig af integrationen kan du optimere, digitalisere og automatisere dit arbejde, så du kan fokusere på det du bedst kan lide - nemligt at beskæftige dig med dine klienter.
Har du brug for hjælp til, hvordan du kommer i gang med Zapier appen har vi en super smart
video guide, som du kan se, for at få vist, præcis hvordan du kommer godt i gang med integrationen.

Kom godt igang med Terapeut Booking og Zapier

Inde i menuen "apps" kan du oprette forbindelse til Zapier. Du vil blive taget igennem en opsætningsguide hvor du kan definere en såkaldt "trigger". En "trigger" er en hadnling i Terapeut Booking som skaber et grundlag for en "action". En "action" er en handling der bliver udløst på baggrund af det der er sket i Terapeut Booking. Du definere både "trigger" og "action" og kan derigennem få et helt skræddersyet setup. Er du endnu mere nysgerrig på Zapier integrationen, har vi en masse smart information i vores hjælpecenter, hvor du kan læse om Zapier og meget mere! Er du nysgerrig på flere af vores apps og funktioner kan dette også findes her. Det er meget let og hurtigt at komme i gang med integrationen, men hvis du sidder tilbage med flere spørgsmål kan du altid kontakte vores supportteam på [email protected].

Flueben ikon
Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Har du brug for mere hjælp?

Hop ind i vores blog eller på nogle af vores funktionssider her på vores hjemmeside for at få mere information og tips til hvordan du kan få en masse værdi af Terapeut Booking. På vores Facebook side kan du også finde meget mere information og se seneste nyheder.

Skriv til os

Zapier

Zapier gør det muligt for dig integrere med næsten alle typer af systemer med dit Terapeut Booking system. Du kan få nye kunder vist i et Google Sheet eller til andre typer af software du måtte bruge i klinikken. Med Zapier er det næsten kun fantasien der sætter grænser.

Zapier giver dig værdi og automatisering

Med integrationen til <a href=”https://terapeutbooking.dk/apps/zapier/”>Zapier</a> får du mulighed for at bygge en forbindelse fra Terapeut Booking til et hav af andre software systemer. Vi har listet flere eksempler til dig på vores integrationsside som du kan benytte dig af. Du bestemmer selv hvilke data du vil dele med Zapier og dermed hvad du til have en funktion til. Mange bruger Zapier på vidt forskellige måder, men helt essentielt kan du med Zapier få en handling til at ske i et selvvalgt system på baggrund af noget der sker i Terapeut Booking.

Kom godt igang med Terapeut Booking og Zapier

Inde i menuen “apps” kan du oprette forbindelse til Zapier. Du vil blive taget igennem en opsætningsguide hvor du kan definere en såkaldt “trigger”. En “trigger” er en hadnling i Terapeut Booking som skaber et grundlag for en “action”. En “action” er en handling der bliver udløst på baggrund af det der er sket i Terapeut Booking. Du definere både “trigger” og “action” og kan derigennem få et helt skræddersyet setup.

Få en gratis konto

Installer Zapier

Har du brug for mere hjælp?

Hop ind i vores blog eller på nogle af vores funktionssider her på vores hjemmeside for at få mere information og tips til hvordan du kan få en masse værdi af Terapeut Booking. På vores Facebook side kan du også finde meget mere information og se seneste nyheder.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close