Automatiser arbejdsgange med Zapier til Terapeut Booking

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

I Terapeut Booking arbejder vi for, at du får mere tid til dine klienter. Derfor har vi lavet en integration med Zapier, som gør det muligt at forbinde og automatisere arbejdsgange mellem alle de mest brugte web applikationer på markedet. Det gør det lige pludseligt muligt, at din Dropbox, Google Calendar, Google Contacts, Google Sheets mm. kan snakke sammen med Terapeut Booking. Resultatet er en mere effektiv hverdag, hvor du får tid, til mere af det der giver dig og dine klienter værdi.

Med den nye Zapier App kan du eksempelvis automatisere:

  • Hver gang du får en ny klient: tilføj klientens kontaktinformationer til dine Google Contacts
  • Hver gang en ny faktura oprettes: tilføj fakturaen til et regnskabsark i Google Sheets
  • Hver gang du får en ny klient: send en velkomstemail til klientens emailadresse med Gmail

 

Mulighederne er uendelige!

Med et samarbejde med over 1.500 web applikationer, er det kun fantasien der sætter grænser for de muligheder der er med Zapier. Det hele starter med en "trigger", som aktiverer den arbejdsgang du har sat op. Det kunne for eksempel være når en klient oprettes, en ny aftale bookes eller når en faktura oprettes. Hvad der derefter skal ske er fuldstændigt op til dig. Skal en sikkerhedskopi af fakturaen gemmes i Dropbox? Skal din nye klient skrives op på din mailingliste i MailChimp? Eller ønsker du feedback fra den kunde, der lige har booket en aftale hos dig, gennem Surveymonkeys spørgeskemaundersøgelser.

Kom i gang med Zapier med Terapeut Booking

Det er super simpelt at sætte integrationen med Zapier igang. Du skal bare gå ind på din Terapeut Booking bruger under 'Apps', og aktivere Zapier-appen. Her bliver du taget igennem opsætningen med en trin-for-trin guide, lige inde i systemet. Vi har også lavet en videoguide til hvordan du opsætter Zapier med Terapeut Booking, som du også kan følge. Hvis du ikke allerede har oprettet dig som bruger på Terapeut Booking, kan du gøre det med det samme.

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close