Få gang i mersalget med Tillægsydelser

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Tillægsydelse opsætning i Terapeut Booking

Som forretningsdrivende har du sandsynligvis nogle ydelser, som tager mere tid og ressourcer end andre. Dertil har du måske nogle mindre ydelser, som giver mere mening at lave i forlængelse af dine større ydelser. Med Tillægsydelser-appen kan du oprette ydelser, som kun kan bookes i forbindelse med andre behandlinger. Det kan du bruge til eksempelvis at sælge produkter i din klinik som hjælper klienten. Det kunne være træningselastikker, brystpumper, hårprodukter eller noget helt fjerde. Hvis du vil tilbyde at dine klienter kan booke flere ydelser samtidig i din online booking, så kan du også opsætte dét. Det tager kun to minutter. Når du har aktiveret Tillægsydelser appen åbner mulighederne for at:

  • Tilbyde ekstrabehandlinger, som er relevante for den valgte ydelse
  • Sørge for altid at skubbe et mersalg igennem til dine klienter
  • Udnytte din tid bedst muligt, ved udføre små ydelser i forlængelse af andre

 

Hvad er en tillægsydelse?

Tillægsydelser er ydelser, som kun kan bookes i forbindelse med andre ydelser. Det vil typisk være en mindre behandling, som måske kun giver mening at udføre i forbindelse med en større behandling. Det kan også være en behandling, som bare er relevant at få lavet sammen med en anden ydelse. Under alle omstændigheder er en tillægsydelse knyttet til en anden ydelse, og dine klienter får altså dermed kun mulighed for at booke ydelsen, hvis de allerede har booket behandlingen, som tillægsydelsen er knyttet til. Dette kan være rigtig smart, hvis du i din klinik har en ekstra lille ting, som dine klienter godt kan lide at få ved siden af, men ikke er store nok til at stå for sig selv.

Glasflasker på hylder

Få endnu mere gang i forretningen med mersalg

Med Tillægsydelser er du sikker på, at dine klienter altid bliver tilbudt en behandling mere, som de kunne være interesserede i. Ved at foreslå en behandling, som kan være relevant i forlængelse af den behandling, som din klient allerede har valgt, giver du dig selv større mulighed for at sælge mere. Så ved du, at du giver din egen forretning de bedste betingelser!

Person der skriver på laptop

Det er intuitivt at sætte op

Det tager kun få minutter at komme igang med Tillægsydelser. Når du opretter en ny ydelse, får du nu muligheden for at oprette en tillægsydelse. I oprettelsen af din nye tillægsydelse bliver du bedt om at tilknytte den til en anden ydelse, og så er du simpelthen klar til at sælge dine tillægsydelser. Hvis din klient booker online og betaler via EasyPay, så oprettes og afsendes fakturaen automatisk til klienten ved bookingen. Det kan ikke blive lettere!

Redigering af tillægsydelser i Terapeut Booking

Kom igang med at sælge dine tillægsydelser

Læs mere om tillægsydelser i vores hjælpecenter. Hvis du ikke allerede er medlem hos os, kan du komme igang med det samme ved at oprette en bruger på Terapeut Booking. Så er du klar til at gå igang med Tillægsydelser og meget andet på 2 minutter! Hvis du er i tvivl om noget kan du altid kontakte vores supportteam på [email protected]

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close