Lad dine klienter logge ind med Facebook

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Facebook login opsætning

Dine klienter kan nemt og hurtigt få muligheden for at bestille tid hos dig i online booking. Med Terapeut Bookings integration med Facebook login kan dine klienter vælge at logge ind på din online booking med et klik. De kan nemlig blot bruge deres Facebook konto til at logge ind. Det gør klient login nemmere, og derved dit booking flow mere overskueligt. Det ved vi skaber flere bookinger i dine kalendere. Med Facebook login skal dine klienter ikke længere bruge et kodeord og en mail, det tager i stedet blot ét klik. Dine klienter får flere muligheder for klient login, og du får flere aftaler i din kalender. Det kalder vi en win win situation. Med Facebook app’en kan dine klienter blandt andet:

  • Logge ind med et sikkert Facebook login med et enkelt klik
  • Dine klienter skal kun supplere info om e-mail adresse, og så matches deres klientprofil til deres Facebook konto
  • Ingen informationer om dine klienter overleveres til Facebook

Gør det nemt for dine kunder

Bruger du klient login til at administrere dine online bookinger? I så fald kan du gøre det nemmere for dine klienter at booke. Ved at aktivere Facebook app'en kan du åbne muligheden for at logge ind med Facebook. På den måde bliver processen hurtigt overstået, og dine klienter kan booke en tid. Enkelt og hastigt.

Facebook login opsætning boks

Sikkerheden er selvfølgelig i top

Facebook app'en giver Terapeut Booking lov til at se dine klienters e-mail adresse og profilbillede når de logger ind med Facebook. Sikkerhed er 100% garanteret for dig og dine klienter, og ingen information vil blive overført fra Terapeut Booking til Facebook eller vice versa. Du kan derfor være helt sikker på, at al databehandling sker sikkert og ordentligt. Så kan du læne dig tilbage og lade Terapeut Booking klare alt arbejdet. Nemmere bliver det simpelthen ikke. Herunder kan du læse om hvordan du aktiverer appen og bruger den i din online booking.

Facebook Login i Online Booking

Kom i gang med Facebook login med det samme

Du kan nemt komme i gang med Facebook klient login til din online booking. Det første du skal gøre er, at aktivere Klient Login funktionen. Du kan læse mere om hvordan du aktiverer den på siden her. Herefter kan du aktivere Facebook login app'en under "Apps" fanen i dit Terapeut Booking system. Så snart app'en er aktiveret kan dine klienter logge ind med Facebook på din online booking side. Nemmere bliver det simpelthen ikke.

Rusten hængelås på blå træport

Har du brug for mere hjælp?

Hvis du har flere spørgsmål omkring Facebook login eller nogle af vores andre funktioner og apps i systemet må du altid kontakte os på [email protected]. Hvis du ikke har en konto hos os endnu kan du oprette en gratis konto på 2 minutter på linket her. Vi er her for at hjælpe dig med alt i systemet. Du kan også finde hjælp på vores hjælpecenter eller vores blog.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close