Digitalt kassesystem og betaling i klinikken

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
zettle informations side

Med en Zettle integration får du muligheden for at have et simpelt kassesystem. Du kan også tage i mod kort betaling direkte i klinikken efter du har set klienten til en behandling i din klinik. Dette kassesystem er ideel til klinikken der vil tilbyde klienter at betale efter behandlingen er udført med betalingskortet. Du skal bare oprette din faktura i Terapeut Booking og så vil du være koblet op på dit Zettle kassesystem og se beløbet der. Klienten vil herfra betale beløbet og din faktura vil blive oprettet og markeret som betalt i Terapeut Booking. Det er super smart! Vil du se mere om hvordan Zettle virker i Terapeut Booking? Så se vores kollega Trine gå i dybden med funktionen og opsætningen.

  • Gnidningsfri integration
  • Automatisk overførsel af faktura
  • Nem kort-betaling direkte i klinikken

Kort betaling gjort nemt!

Med en Zettle integration oplever både du og dine klienter en nem og smertefri måde at udveksle betaling for dine ydelser direkte i klinikken. Når du opretter en faktura i Terapeut Booking vil du kunne koble denne faktura op i din Zettle konto. Herfra vil Zettle kigge efter totalbeløbet på fakturaen og vise dette på terminalen hvor klienten skal betale. Det eneste din klient skal huske er deres betalingskort og Zettle terminalerne arbejder med de fleste korttyper som vi kender dem. Og hvis du videre er forbundet med Dinero, Billy eller E-conomic går fakturaen selvfølgelig hele vejen dertil også!

Visa og Mastercard betalingskort i bunke

Et supplement til online betalinger med EasyPay

Kassesystemer er gode supplementer til online betalinger der ellers bliver foretaget ved online booking. Her vil du kunne bruge vores løsning EasyPay! Men det er ikke alle klienter som synes godt om online betaling ved booking, selvom det gør administrationen nem for klinikken. Ved at benytte sig af et kassessystem som Zettle kan der laves modificeringer på fakturaen inden den godkendes og skal betales. Det kan for eksempel være nyttigt hvis man laver et tilhørende produktsalg eller klienten har et gavekort med sig til klinikken. Så kan du tilpasse fakturaen helt op til betalingen.

betalingskort terminal

Betalingsfleksibilitet kan betale sig

Med en konto på Terapeut Booking har du en bred vifte af muligheder når du skal modtage betalinger fra dine klienter. Som beskrevet ovenfor har vi EasyPay, som er en online betalingsløsning til klinikken hvor klienten betaler ved booking eller hvor klinikken blot reservere beløbet indtil behandlingen er klaret. Du kan også bruge Mobile Pay Invoice. Her kan du ligeledes oprette en faktura og sende denne via Mobile Pay Invoice og dermed have klienten til at betale ved et enkelt swipe. Mulighederne for nem betaling er derfor blevet mere udbredt og Zettle er blot endnu en ny mulighed for at tage imod betaling på en nem og smart måde.

Skrivemaskine med teksten Update

Vil du igang med Terapeut Booking og Zettle på få minutter?

På bare få minutter kan du oprette en konto på Terapeut Booking. Herfra kan du hoppe ind i vores app-store og starte din opsætning af Zettle. Du vil skulle hoppe ind på Zettle's hjemmeside og tage stilling til det udstyr du og din klinik har behov for. Herfra kan du bestille produkterne du skal bruge og sætte integrationen op mellem Terapeut Booking og Zettle.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close