5 nye ting hos Terapeut Booking

Camilla Hahn
27-05-2019
3 minutters læsetid
Menneske der rækker en arm op i midten af en mark

Terapeut Booking er et system i rivende udvikling, og der sker hele tiden en masse på platformen. Vores udviklere arbejder hver dag på at optimere brugeroplevelsen ved at komme på nye forbedringer. Dette munder tit ud i store, nye funktioner – ofte som resultat af vores fantastiske brugeres forslag og feedback – men også ofte i små forbedringer, som måske kan være lette at overse, men som har en kæmpe betydning for den samlede brugeroplevelse! Udviklingen arbejder især med denne her samlede brugeroplevelse for tiden, og her er altså 5 nye ting i systemet, som du måske (eller måske ikke) har overset, men som gør dit online bookingsystem lidt lækrere 😉

 

 


Autosvar i Sikre Beskeder

Hvis du korresponderer med dine klienter via Sikre Beskeder-appen kan du nu indstille en automatisk svar-besked som dine klienter får retur, hvis de skriver til dig, imens du er på ferie eller af anden grund ikke tilgængelig. Du kan indstille autosvar inde under Indstillinger -> Sikre Beskeder. Hvis du er nysgerrig på at lære mere angående dette, så kan du besøge vores Hjælpecenter, hvor vi har en side dedikeret til at beskrive Sikre beskeder-app’ens funktionalitet.

 

 

Hvordan man aktiverer et autosvar i Sikre beskeder

 

 


Ryk rundt på flere ydelser i ydelsesmenuen

Nu kan du vælge flere forskellige ydelser, når du skal ind og rykke rundt på dine behandlinger i ydelsesmenuen. Ved at vælge flere kan du eksempelvis flytte flere ydelser på én gang til en ny gruppe. Dette gør det let og fleksibelt at ændre fremtoningen af din Online Booking, og den rækkefølge dine ydelser fremstår i.

 

 

Hvordan man rykker rundt på sine ydelser

 

 


Skift sprog i systemet

Hvis du har en klinik i Danmark, men f.eks. kun har internationale kunder, eller selv er mere komfortabel med engelsk, så kan du nu skifte sprog i systemet. Dette gælder både for din ende af systemet og hvordan online bookingen ser ud, og for nu kan du vælge mellem dansk, engelsk, norsk eller svensk. Du skifter sprog på dit system inde under Indstillinger -> Din Profil.

 

Indstillinger for hvilket sprog Terapeut Booking vises i

 

 


Billeder i fremtidige events

Nu kan du tilføje billeder som blikfang til dine events, som dine klienter kan se, når de booker sig ind. Dette gør en stor forskel for layoutet på dine side med dine fremtidige events, og sætter farve på dine online booking. Du kan tilføje et billede til event nederst, når du redigerer eventet. Du vil desuden altid kunne se hvordan din Online Booking ser ud fra dine klienters synspunkt, ved at gå ind under “Indstillinger” -> “Online Booking” -> “Klik her for at se din Online Booking”. Besøg vores hjælpeside for events, for at lære meget mere om dette.

 

 

Billeder der kan tilknyttes hvert enkelt event

 


Event baseret på tidligere event

Med denne funktion bliver det nemmere at oprette et event, som minder om et, du tidligere har holdt. Man kan næsten kalde det en slags skabelon. Når du opretter et event, bliver du givet muligheden for, at basere dette event på et, du tidligere har afholdt. Foruden denne funktion, der gør det hurtigt at oprette nye events, så har vi en del muligheder med vores event-funktion. Vi har f.eks. en mulighed for at oprette eventforløb. Dette vil lade dine klienter tilmelde sig et helt forløb og alle dets tilhørende events på én gang.

Forslag til at bruge et tidligere oprettet event som skabelon


Vi håber, at du vil blive glad for de nye funktioner – hvis du ikke allerede har en bruger, kan du oprette dig gratis på Terapeut Booking på 2 minutter lige her. Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis der er problemer med nogle af disse funktioner, så husk at du altid kan skrive til os på [email protected], så hjælper vi dig videre! 😀

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close