Digital nomade og supportmedarbejder for Terapeut Booking

Oliver
21-05-2019
3 minutters læsetid
casper smiler på hans båd

Medarbejderne for Terapeut Booking arbejder alle remote. Support- og marketingmedarbejder, Casper, har dog taget det et skridt videre. Han har begivet sig ud på en verdensomspændende rejse, som digital nomade og skipper på de syv verdenshave. Vi tog en snak med ham, om uddannelse, livet og Terapeut Booking. Se hvad han havde at sige i artiklen herunder!

casper, smiler, remote, digital nomade, terapeut booking, easypractice

Digital nomade og studerende

Casper er 24 år og både studerende, samt skibsrejsende. I sommeren 2018 tog han afsted på rejse, som skal tage ham verden rundt.

Han færdes udelukkende til søs, og i en sejlbåd døbt ‘Shanty II’, bevæger han sig afsted med kurs mod fjerne kyster. Meget i stil med hvad Mikkel Beha og hans familie har gjort i serien af samme navn. Båden er halvstor, og kan derfor ikke styres af kun en mand.

Casper er ikke på ferie, eller kulturel sightseeing, men arbejder med support- og marketing for Terapeut Booking. Han har her ansvaret for tilstedeværelsen på Facebook, som er en side med næsten 8.000 aktive følgere.

Han er som nævnt også studerende, og er i gang med en ingeniør uddannelse på DTU, der har fokus på proces og innovation. På nuværende tidspunkt er han udvekslingsstuderende i Valencia, Spanien, hvor han ligger stille i havnen.

Uddannelsen er nyttig i både hans daglige arbejde for Terapeut Booking, men også i forbindelse med båden. Vind og vejr skifter hele tiden ude på havet, og man må improvisere for at løse uforudsete problemer og udfordringer.

shanty 2, shanty II, caspers båd, digital nomade, terapeut booking

Interesse for det maritime, men ingen erfaring

Selvom interessen for det maritime altid har været der fra barnsben af, så havde Casper faktisk ikke nogen sejlererfaring, eller et kendskab til både inden han købte Shanty II. Nu er det hans livsprojekt ved siden af ingeniøruddannelsen. Beslutningen om at købe en båd har givet ham utrolig meget livserfaring og praktisk ingeniørerfaring, som man ikke nødvendigvis kan tilegne sig på et studie.

“Jeg har lært mere om ingeniørarbejde ved at reparere pumper, el-motorer, fyr mm. på min båd, end jeg har lært under uddannelse” udtaler Casper Jørgensen, og fortsætter: “Jeg har haft mange problemer med mit fyr. En januar nat, mens der var frost udenfor, besluttede fyret at sende alt hvad der normalt kommer ud gennem skorstenen, ind i båden. Jeg frygtede straks for kulilteforgiftning, og åbnede vinduerne, men samtidig kom vinterkulden også ind. Det var en utrolig kold nat.”

Digital nomade og ikke ‘sjov youtuber’

Som en anden nomade, er Casper nødt til at navigere og hjælper kunder, når der eksempelvis er nye funktioner til booking-systemet.

Mange af vores kunder har nye og fantastiske idéer, som Casper må facilitere til udviklerne i virksomheden.

Det er ikke altid nemt at balancere både arbejde og studie, især når man er til søs samtidigt. Terapeut Booking søger at gøre det nemmere for sine medarbejdere. Virksomheden er i sin essens utrolig digitaliseret, og alt kommunikation foregår digital.

casper, stue, båd, terapeut booking, digital, digital nomade

“De fleste vil jo tænkte at en digital nomade er en interessant og sjov youtuber, der redigerer fede professionelle film, en fotograf der tager fantastiske billeder eller en kendt instagram model. Jeg sidder bare i min sofa på min båd, og hjælper Linda eller Jens med at få sat deres terapeut klinik ordentligt op i vores booking system, så hun kan fakturere automatisk,” siger Casper.

Købet af Shanty II er den bedste beslutning han nogensinde har taget. Den er hans hjem, liv og hobby-projekt, hvor der altid er noget der skal fikses eller repareres.

“Det er den bedste beslutning jeg har gjort i mit liv. Jeg tror umiddelbart at mange kunne få utrolig meget ud af det, hvis de gjorde noget lignende. Det behøver selvfølgelig ikke at være en båd, men at tage en chance med noget, som kan virke spontant og risikofyldt,” afslutter Casper.

Hjælp fra hele verden!

Det er ikke kun Casper, som arbejder remote. De fleste af medarbejderne her hos Terapeut Booking arbejder faktisk remote fra egne kontorer og hjem. Vi har eksempelvis kolleger siddende i København, Jylland, England, Columbia, Norge, Hong Hong og selvfølgelig Casper, som lige nu kan findes i Valencia.

Føler du at du sidder og mangler hjælp? Har du problemer, noget du ønsker eller bare en spørgsmål, så tøv ikke. Måske får du kontakt til Johanne i København eller Casper på sin båd i Valencia. Kontakt os i dag på [email protected], og lad os hjælpe dig videre!

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close