Brug den samme kalender alle steder!

Camilla Hahn
31-05-2013
2 minutters læsetid

Synkronisering af TB og dine kalendere

Vi har sørget for at Terapeut Booking‘s kalender ikke kun er tilgængelig i systemet. Faktisk har vi gjort således at Terapeut Booking snakker sammen med både din mobiltelefon og andre kalendersystemer, f.eks. på din MacBook eller i Google hvis du bruger den slags. Smart ik’?

Grunden til dette er, kan det hurtigt blive en smule forvirrende hvis du bruger flere forskellige digitale kalendersystemer, og måske endda lede til dobbelt-bookinger. Terapeut Booking har derfor udviklet flere forskellige muligheder for at integrere din TB-kalender med eksterne kalendersystemer såsom iCal og Google Calendar.

OBS: Vi opdaterer løbende denne artikel med information om hvordan man kobler sin kalender sammen med andre systemer.

Google Calendar og iCal på Mac

Nedenfor kan du se en kort video som viser hvordan man nemt og hurtigt får vist sin kalender fra Terapeut Booking i Google Calendar og omvendt. Terapeut Booking har nemlig lavet en app der gør det let som ingenting at forbinde din TB-kalender til Google Calendar. Denne integration virker på to måder: den gør det både muligt for dig at se alle dine events fra Google direkte i Terapeut Booking, og også muligt at se dine bookinger fra Terapeut Booking i Google Calendar.

Start med at aktivere app’en ”Google Calendar”. Du vil finde alle apps under ”Apps” i den øverste menu-bar. Herefter kan du scrolle ned til ”Google Calendar”-app’en og klikke ”Aktiver”.

Til sidst i videoen viser vi også hvordan du henter din kalender ind i iCal (Standard kalender programmet på Mac computere)

iPhone

Nedenstående 6 steps forklarer hvordan du får vist din Terapeut Booking kalender på din iPhone.

1) Åben “Settings”/”Indstillinger” på din iPhone. Du vil så se nedenstående billede.

Generelle indstillinger på en iPhone

2) Tryk på “Mails, Contacts, Calendars” og se nedenstående billede.

Indstillinger på en iPhone

3) Tryk på “Add Account” og du vil komme til nedenstående.

Fremgangsmåde til at tilføje en ny kalender på iPhone

4) Vælg “Other” og du kommer til dette billede.

Fremgangsmåde til at tilføje sin kalender på iPhone

5) Herefter skal du vælge den nederste “Add subscribed calendar” og du får følgende felt.

Hvordan man tilføjer kalender på sin iPhone

6) Til sidst skal du indtaste teksten fra Terapeut Booking som du finder ved at klikke på “Indstillinger” og herefter “Kalender”. Se under “Privat link til kalender”. I eksempel-billedet herunder kan du se det private link til min testkonto.

Billede af hvordan Google Kalender-linket ser ud på TB

Når du indtaster teksten på din iPhone vil dine aftaler fra Terapeut Booking automatisk blive vist på telefonen fremover. Vi har også oprettet en side i vores hjælpecenter til at snakke om synkronisering af kalendere. Hjælpecenteret er oprettet til at samle alle guides til funktioner i systemet på en struktureret måde. Du kan altså både læse om vores kernefunktioner, og alle mulighederne med dem. Her taler vi f.eks. om “Klienter”, “Journaler” og “Fakturaer”. Du kan også få en fyldestgørende gennemgang af vores mere avancerede funktioner, såsom “Medarbejdere”. Vores hjælpecenter er altså både for nye og rutinerede brugere af Terapeut Booking 🙂

 

Vi håber at denne guide har været behjælpelig! Hvis du er blevet nysgerrig på at teste Terapeut Booking af, men endnu ikke har en bruger, så kan du lave en gratis profil på 2 minutter ved at klikke her. Hvis du har de mindste yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at skrive til os på [email protected]. Vores supportteam sidder klar til at hjælpe alle ugens dage 😀

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close