Sæt dit personlige præg på dit bookingsystem

Camilla Hahn
30-08-2020
1 minutters læsetid
Laptop på skrivebord med en kop kaffe ved siden af

Mange af vores brugere er behandlere, som driver deres egen virksomhed på den ene eller anden måde. Dem, der har prøvet at drive sin egen virksomhed ved, at det er vigtigt at have et gennemgående tema, så dine klienter kan genkende dig og din forretning. Det betyder, at du som forretningsdrivende skal tænke meget på, hvordan du præsenterer dig selv til potentielle klienter rent visuelt, så de kommer til at huske dig, og du samtidig fremstår professionel.

Derfor giver det god mening, at dit bookingsystem selvfølgelig også skal tage højde for, hvordan du kan skabe et sammenhænge visuelt udtryk for din virksomhed, og det har vi hos Terapeut Booking sørget for at gøre på flere forskellige måder.

I dette blogpost vil jeg præsentere nogle af dine muligheder ift. tilpasning af systemets funktioner, så de reflekterer dit personlige udtryk.


Tilpas din bookingside

Inde i dit system under Indstillinger -> Online Booking -> Udseende, kan du uploade et logo eller et andet billede, som så bliver vist på din online bookingside. På denne måde kan du personliggøre din bookingside, så den eksempelvis passer med resten af din hjemmeside. Hvis du er i tvivl om, hvordan du sætter din online booking op på din hjemmeside, så har vi en guide til indsætning af online bookingformular på din hjemmeside, som du kan følge.

Indstillinger for online booking side

Tilpas dine fakturaer

Hvis du går ind under Indstillinger -> Faktura, kan du ligeledes tilføje et firmalogo til dine fakturaskabeloner. På den måde kommer dine fakturaer altid til at indeholde dit særpræg, så dine kunder nemt kan genkende præcis, hvor fakturaen kommer fra.

  Indstillinger for fakturaudseende

Tilpas dine gavekort

Hvis du har aktiveret Gavekort-appen kan du nemt tilføje specielle billeder til dine gavekort, så de passer med din personlige æstetik inde under Indstillinger -> Gavekort. Så bliver det tydeligt for dem, der får gavekortene i gave, hvor gavekortet kan bruges henne.

Indstillinger for gavekort baggrunde i Terapeut Booking


Hvis du har nogle spørgsmål til systemet må du endelig skrive til os i supporten på [email protected]. Vi glæder os til at hjælpe dig! 😀

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close