Integration

OneDrive

Brug OneDrive sammen med Terapeut Booking og integrer dit drev med dit booking- og administrationssystem. Nu er det nemmere end nogensinde at samle alt dokumentation, og dele det uden at e-maile frem og tilbage. Undgå at miste dokumenter i papir rod eller en overfyldt computer der bryder sammen. Med OneDrive ligger det hele samlet. Få et nemt overblik og driv din klinik med ekstra overskud, nu hvor du ved, hvor alt dokumentation kan findes - nemlig i OneDrive.

Kalender funktion i Terapeut Booking
Onedrive logo
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps Onedrive logo

Integration mellem Terapeut Booking og OneDrive

OneDrive er Microsofts cloud-tjeneste, og er altså en del af Office-pakken sammen med andre programmer såsom f.eks. Word og Excel. Det betyder, at der er mange, der har OneDrive som en del af standardopsætningen på deres computer, og programmet er i forlængelse af dette brugt af mange virksomheder som deres go-to fildelingstjeneste. På OneDrive kan du købe forskellige pakker med online lagringsplads, så du kan gemme alt det, du har brug for i skyen, og mange arbejdspladser bruger eksempelvis systemet til alt fra arbejdsplaner til opbevaring af klientdata. Bruger du også OneDrive? Så kan du glæde dig til at bruge OneDrive sammen med dit booking- og administrationssystem. Integrer det så let som muligt. Vi har også andre lagrings integrationer, som for eksempel dropbox. Prøv integrationen nu og gør det nemmere, at finde og dele dine dokumenter, da de alle kan findes et eneste sted.

Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Er du klar til at komme igang?

Det er vi også! Og vi sidder bare klar til at hjælpe dig på supporten alle ugens dage. Så bare skriv til os, så hjælper vi dig igang!

Send os en mail

OneDrive

Brug OneDrive sammen med Terapeut Booking og integrer dit drev med dit booking- og administrationssystem.

Integration mellem Terapeut Booking og OneDrive

OneDrive er Microsofts cloud-tjeneste, og er altså en del af Office-pakken sammen med andre programmer såsom f.eks. Word og Excel. Det betyder, at der er mange, der har OneDrive som en del af standardopsætningen på deres computer, og programmet er i forlængelse af dette brugt af mange virksomheder som deres go-to fildelingstjeneste. På OneDrive kan du købe forskellige pakker med online lagringsplads, så du kan gemme alt det, du har brug for i skyen, og mange arbejdspladser bruger eksempelvis systemet til alt fra arbejdsplaner til opbevaring af klientdata. Bruger du også OneDrive? Så kan du glæde dig til at bruge OneDrive sammen med dit booking- og administrationssystem.

Zapier får dig igang med at bruge OneDrive og Terapeut Booking

For at komme igang med at bruge OneDrive til Terapeut Booking skal du først have gang i <a href=”https://terapeutbooking.dk/apps/zapier/”>Zapier-appen</a> inde i Terapeut Bookings app-sektion. Når du går ind og aktiverer appen, bliver du guidet igennem hvordan du opretter dig på <a href=”https://www.zapier.com”>Zapier</a>, så du kan få oprettet din første Zap – det er det, der forbinder OneDrive med Terapeut Booking. Med Zapier-integrationen mellem OneDrive og Terapeut Booking kan du blandt andet:
<ul>
<li>Automatisk oprette en ny folder i OneDrive, hver gang en klient opretter sig i systemet.</li>
<li>Automatisk tilføje en tekst, du selv vælger, til et givent dokument i OneDrive, når en klient booker en aftale.</li>
<li>Automatisk tilføje en fil, du selv vælger, til en mappe i OneDrive, når en klient booker en aftaler.</li>
</ul>
&nbsp;

Start med en gratis konto ved at klikke her

Aktiver Zapier-appen

Er du klar til at komme igang?

Det er vi også! Og vi sidder bare klar til at hjælpe dig på supporten alle ugens dage. Så bare skriv til os, så hjælper vi dig igang!

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close