Integration

Hvad er EDIFACT?

EDIFACT står for Electronic Data Interchange for Administration, Commerce and Transport. Det er den mest udbredte EDI-standard i Europa, og derfor også noget som er rigtig brugbart i hverdagen for behandlere og klinikker. Med en integration til EDIFACT, har du muligheden for at have helt styr på dine EDI-breve, herunder blandt andet. Henvisninger, afregninger, adviseringer, kvitteringer og meget mere. Hold styr på dine dokumenter og del dem så simpelt som muligt med EDIFACT. Med denne integration bliver det tjekket at dele og henvise.

Kalender funktion i Terapeut Booking
edifact logo
Integration under udvikling

Under udvikling

Denne integration er ved at blive udviklet, og vi vil meget gerne have din feedback. Hvis du er interesseret i denne integration så skriv gerne til os.

Kontakt os for at høre mere
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps edifact logo

EDIFACT effektivisere din hverdag

Med EDIFACT sikrer du dig, at du efter dine behandlinger og samtaler, sørger for at sende de helt korrekt oplysninger videre, for dine klienter. Samtidig får du en standard, du kan anvende til mange dokumenttyper. Dette omhandler standarddokumenter som ordrer og fakturaer, men mere specielle dokumenttyper som juridiske dokumenter. Der findes mere end 200 forskellige EDIFACT-dokumenttyper, men i realiteten har de fleste virksomheder kun brug for en håndfuld af dem. EDIFACT kan ofte gå hånd i hånd med blandt andet MedCom, hvilket også er derfor at MedComs EDIFACT-standarder, er blevet gennemgået en kvalitetssikring og faglig gennemgang med henblik på at forbedre EDI-kommunikationen i sundhedssektoren. Gør det tjekket at digitalisere din klinik, og hold nemt styr på hvor dine dokumenter, kvitteringer og meget mere befinder sig. På denne måde undgår du fjollede fejl, og kan altid vide, hvor alting kan findes.

Hvad kan EDIFACT med Terapeut Booking

EDIFACT giver dig en helt ny måde at sende dokumenter ud fra din klinik af - om det skal sendes til erhverv eller privat, så hjælper EDIFACT dig gennem din hverdag da du kan slippe for en masse papirarbejde, da du kan samle alle dine dokumenter på din computer, i stedet for at benytte dig af papirform. Dette er netop rigtig smart, så man kan sørger for at have alle sine dokumenter samlet og nemt finde rundt i disse. Her hos os i Terapeut Booking går vi meget op i, at det skal være nemt og simpelt for dig at benytte, og integrere dig med andre systemer, der kan gøre din hverdag endnu nemmere. For eksempel kan du læse om API i vores hjælpecenter. Vi har også mange smarte apps som du kan aktivere, for at gøre din hverdag så nem som muligt. Vores zapier integration gør det lettere for dig, at integrere og digitalisere dit system. Undgå dumme fejl, og automatiser dit arbejde med Zapier.

Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Få EDIFACT til Terapeut Booking

EDIFACT er en integration vi har på vores tegnebræt. Det betyder at der ikke eksisterer en direkte integration med EDIFACT endnu gennem Terapeut Booking. Er det noget du vil have gavn af? Skriv til os for at udtrykke dit behov for EDIFACT integrationen.

Kontakt os og giv et ønske om EDIFACT

EDIFACT

Hvad er EDIFACT?

EDIFACT står for Electronic Data Interchange for Administration, Commerce and Transport. Det er den mest udbredte EDI-standard i Europa, og derfor også noget som er rigtig brugbart i hverdagen for behandlere og klinikker.
Med en integration til EDIFACT, har du muligheden for at have helt styr på dine EDI-breve, herunder blandt andet. Henvisninger, afregninger, adviseringer, kvitteringer og meget mere.

EDIFACT effektiviserer din hverdag

Med EDIFACT sikre dig, at du efter dine behandlinger og samtaler, sørger for at sende de helt korrekt oplysninger videre, for dine klienter. Samtidig får du en standard, du kan anvende til mange dokumenttyper. Dette omhandler standarddokumenter som ordrer og fakturaer, men mere specielle dokumenttyper som juridiske dokumenter. Der findes mere end 200 forskellige EDIFACT-dokumenttyper, men i realiteten har de fleste virksomheder kun brug for en håndfuld af dem.
EDIFACT kan ofte gå hånd i hånd med blandt andet MedCom, hvilket også er derfor at MedComs EDIFACT-standarder, er blevet gennemgået en kvalitetssikring og faglig gennemgang med henblik på at forbedre EDI-kommunikationen i sundhedssektoren.

Hvad kan EDIFACT med Terapeut Booking

EDIFACT giver dig en helt ny måde at sende dokumenter ud fra din klinik af – om det skal sendes til erhverv eller privat, så hjælper EDIFACT dig gennem din hverdag da du kan slippe for en masse papirarbejde, da du kan samle alle dine dokumenter på din computer, i stedet for at benytte dig af papirform. Dette er netop rigtig smart, så man kan sørger for at have alle sine dokumenter samlet og nemt finde rundt i disse.

Se alle integrationer

Få EDIFACT til Terapeut Booking

EDIFACT er en integration vi har på vores tegnebræt. Det betyder at der ikke eksisterer en direkte integration med EDIFACT endnu gennem Terapeut Booking. Er det noget du vil have gavn af? Skriv til os for at udtrykke dit behov for EDIFACT integrationen.

Kontakt os og giv et ønske om EDIFACT

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close