Integration

Hvad er EDIFACT?

EDIFACT står for Electronic Data Interchange for Administration, Commerce and Transport. Det er den mest udbredte EDI-standard i Europa, og derfor også noget som er rigtig brugbart i hverdagen for behandlere og klinikker. Med en integration til EDIFACT, har du muligheden for at have helt styr på dine EDI-breve, herunder blandt andet. Henvisninger, afregninger, adviseringer, kvitteringer og meget mere.

Kalender funktion i Terapeut Booking
edifact logo
Integration under udvikling

Under udvikling

Denne integration er ved at blive udviklet og vi vil meget gerne have din feedback. Hvis du er interesseret i denne integration så skriv gerne til os.

Kontakt os for at høre mere
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps edifact logo

EDIFACT effektivisere din hverdag

Med EDIFACT sikre dig, at du efter dine behandlinger og samtaler, sørger for at sende de helt korrekt oplysninger videre, for dine klienter. Samtidig får du en standard, du kan anvende til mange dokumenttyper. Dette omhandler standarddokumenter som ordrer og fakturaer, men mere specielle dokumenttyper som juridiske dokumenter. Der findes mere end 200 forskellige EDIFACT-dokumenttyper, men i realiteten har de fleste virksomheder kun brug for en håndfuld af dem. EDIFACT kan ofte gå hånd i hånd med blandt andet MedCom, hvilket også er derfor at MedComs EDIFACT-standarder, er blevet gennemgået en kvalitetssikring og faglig gennemgang med henblik på at forbedre EDI-kommunikationen i sundhedssektoren.

Hvad kan EDIFACT med Terapeut Booking

EDIFACT giver dig en helt ny måde at sende dokumenter ud fra din klinik af - om det skal sendes til erhverv eller privat, så hjælper EDIFACT dig gennem din hverdag da du kan slippe for en masse papirarbejde, da du kan samle alle dine dokumenter på din computer, i stedet for at benytte dig af papirform. Dette er netop rigtig smart, så man kan sørger for at have alle sine dokumenter samlet og nemt finde rundt i disse.

Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Få EDIFACT til Terapeut Booking

EDIFACT er en integration vi har på vores tegnebræt. Det betyder at der ikke eksisterer en direkte integration med EDIFACT endnu gennem Terapeut Booking. Er det noget du vil have gavn af? Skriv til os for at udtrykke dit behov for EDIFACT integrationen.

Kontakt os og giv et ønske om EDIFACT

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close