Integration

Integrer MedCom og Terapeut Booking

MedCom er det digitale bindeleddet mellem sygehus, kommuner og praktiserende læger. Da hverdagen bliver mere og mere digitaliserede, og papirblanketter er blevet overflødige, for de fleste behandler, så hjælper MedCom dig i hverdagen. Her er der for eksempel tale om recepter, udskrivningsbreve fra sygehuse, henvisninger fra almen praksis til sygehuse, helbredserklæringer, meddelelser fra sygehuse til kommuner om indlæggelser og meget mere.

Kalender funktion i Terapeut Booking
Medcom logo
Integration under udvikling

Under udvikling

Denne integration er ved at blive udviklet og vi vil meget gerne have din feedback. Hvis du er interesseret i denne integration så skriv gerne til os.

Kontakt os for at høre mere
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps Medcom logo

Medcom effektivisere din hverdag

Med en integration mellem MedCom og Terapeut Booking, kan du sørger for at have styr på dine klienters blanketter, henvisninger og meddeler, på en sikker måde. MedCom gør det nemmere for dig at behandle dine klienter, når du netop har bedre styr på dine klienters oplysninger og data. Det nemme overblik over henvisninger, blanketter og meget mere, giver dig en tryghed i hverdagen, ved at have muligheden for kigge på dine klienters oplysninger på en sikker og nem måde. Med journaler i systemet kan du allerede nu har styr på rigtig mange af dine klienters oplysninger og skrive dem ind når du har brug for det. Men MedCom gør at du kan gå ind og se meget mere end bare det du nedskriver i dine journaler.

Hvad kan MedCom med Terapeut Booking?

MedCom hjælper dig til dagligt i Terapeut Booking, ved at du kan gå ind og kigge mere yderligere på dine klienters journaler og ikke kun i det journalmodul der allerede er i Terapeut Booking. Denne integration gør nemlig, at du som behandler får adgang til sundhedsdatanettet og derved får et bedre overblik over dine klienter og deres behov.

Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Få MedCom til Terapeut Booking

MedCom er en integration vi har på vores tegnebræt. Det betyder at der ikke eksisterer en direkte integration med MedCom endnu gennem Terapeut Booking. Er det noget du vil have gavn af? Skriv til os for at udtrykke dit behov for MedCom integrationen.

Kontakt os og giv et ønske om MedCom

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close