Integration

Integrer MedCom og Terapeut Booking

MedCom er det digitale bindeled mellem sygehus, kommuner og praktiserende læger. I en stigende digitaliseret tid, hvor papirblanketter bliver overflødige for de fleste behandlere, hjælper MedCom dig i hverdagen. Det kan være med alt fra recepter, udskrivningsbreve fra sygehuse, henvisninger fra almen praksis til sygehuse, helbredserklæringer, meddelelser om indlæggelse fra sygehuse til kommuner og meget mere. Integrationen hjælper dig med at digitalisere og effektivisere din klinik, så du på bedst mulige måde kan få overblik og hermed overskud til at passe dine klienter.

Kalender funktion i Terapeut Booking
MedCom logo
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps MedCom logo

MedCom integration giver overblik over klientoplysninger og -data

En integration mellem MedCom og Terapeut Booking gør det muligt for dig at holde styr på dine klienters blanketter, henvisninger og meddelelser på en sikker måde. Når der er styr på klientoplysninger og -data, bliver det også nemmere at behandle klienter - og det muliggøres af en integration med MedCom. Fuldt overblik over henvisninger, blanketter og meget mere samt muligheden for at se og opdatere klientoplysninger og -data nemt og sikkert giver dig, som behandler, tryghed i hverdagen og i din klinik. Du kan nu fokusere på dine klienter, og sørge for at give dem den bedste service. Gennem journaler i dit Terapeut Booking system kan du allerede nu holde styr på dine klienters oplysninger og skrive dem ind, når du har brug for det. Denne funktion er mange af vores behandlere svært glade for, da det gør deres journalisering meget lettere og mere overskueligt. undgå at papirerne går tabt, og se i stedet alle klientens journaler et og samme sted. Men MedCom er muligt for dig at se meget mere relevant information end blot det, du selv har nedskrevet i dine journaler. Nemlig også gamle læge journaler og recepter.

Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Få MedCom til Terapeut Booking

MedCom er en integration, vi har under udvikling. Det betyder, at der ikke eksisterer en direkte integration med MedCom endnu gennem Terapeut Booking. Er det noget, du vil have gavn af? Skriv til os for at udtrykke dit behov for MedCom integrationen.

Kontakt os og giv et ønske om MedCom

MedCom

Integrer MedCom og Terapeut Booking

<a href=”https://www.medcom.dk/”>MedCom</a> er det digitale bindeled mellem sygehus, kommuner og praktiserende læger. I en stigende digitaliseret tid, hvor papirblanketter bliver overflødige for de fleste behandlere, hjælper MedCom dig i hverdagen. Det kan være med alt fra recepter, udskrivningsbreve fra sygehuse, henvisninger fra almen praksis til sygehuse, helbredserklæringer, meddelelser om indlæggelse fra sygehuse til kommuner og meget mere.

MedCom integration giver overblik over klientoplysninger og -data

En integration mellem MedCom og Terapeut Booking gør det muligt for dig at holde styr på dine klienters blanketter, henvisninger og meddelelser på en sikker måde. Når der er styr på klientoplysninger og -data, bliver det også nemmere at behandle klienter – og det muliggøres af en integration med MedCom.

Fuldt overblik over henvisninger, blanketter og meget mere samt muligheden for at se og opdatere klientoplysninger og -data nemt og sikkert giver dig, som behandler, tryghed i hverdagen og i din klinik.

Relevant information – tilgængeligt et sted

Gennem <a href=”https://terapeutbooking.dk/apps/gratis-journalsystem/”>journaler</a> i dit Terapeut Booking system kan du allerede nu holde styr på dine klienters oplysninger og skrive dem ind, når du har brug for det. Men MedCom gør det muligt for dig at se meget mere relevant information end blot det, du selv har nedskrevet i dine journaler.

Få adgang til sundhedsdatanettet med en integration mellem MedCom og Terapeut Booking

En integration mellem MedCom og Terapeut Booking vil gøre det nemt for dig at få et dybdegående indblik i, og overblik over, dine klienters journaler. Der åbnes altså op for yderligere information, end den du allerede har tilgængelig i det journalmodul, der er indbygget i dit Terapeut Booking system. Med denne integration får du, som behandler, adgang til sundhedsdatanettet og derved et bedre overblik over dine klienter og deres behov.

Se alle integrationer

Få MedCom til Terapeut Booking

MedCom er en integration vi har på vores tegnebræt. Det betyder at der ikke eksisterer en direkte integration med MedCom endnu gennem Terapeut Booking. Er det noget du vil have gavn af? Skriv til os for at udtrykke dit behov for MedCom integrationen.

Kontakt os og giv et ønske om MedCom

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close