Terapeut! Få gratis SMS påmindelser til dine klienter

Camilla Hahn
18-04-2013
1 minutters læsetid

Så besluttede vi at gøre SMS påmindelser 100% gratis i Terapeut Booking. Det betyder at det fremover koster 0 kr. at sende påmindelser til sine klienter, uanset om man betaler for Terapeut Booking eller er på gratis-udgaven. Vi har opdaget at SMS påmindelser gi’r rigtig meget værdi for alle jer terapeuter og derfor vurderede vi at det var en kernefunktion for systemet – også i den gratis udgave.

Hvis du allerede har en bruger til Terapeut Booking kan du altså logge ind nu og køre helt gratis. Hvis ikke du er oprettet kan du blot signe up via forsiden på terapeutbooking.dk.

I nuværende version sender vi automatisk en besked til alle dine klienter – såfremt du har slået funktionen til. Du kan dog selv vælge præcis hvilke klienter du ønsker at påminde om jeres aftale. Det er fortsat muligt at sende påmindelser via e-mail, så SMS er ikke nødvendigt. Vi ser dog en rigtig god mulighed i SMS påmindelser, ligesom hos de fleste tandlæger i 2013.

Bliv gerne hængende på bloggen de næste måneder. Vi forventer en masse spændende tiltag i Terapeut Booking. Vi vil også meget gerne anbefale dig at hoppe ind i vores hjælpecenter. Her har vi samlet gennemgange og guides til alle vores funktioner og integrationer i systemet.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close