Har du flere klinikker under dig? Sig velkommen til partnerfunktionen!

Camilla Hahn
20-12-2020
6 minutters læsetid
Imac computer på et skrivebord

Imac computer på et skrivebord

Der er efterhånden en del muligheder i Terapeut Booking, hvis du arbejder sammen med flere forskellige terapeuter, og derfor er flere i samme virksomhed, der skal bruge systemet sammen. Du kan nemt tilføje flere forskellige kalendere i systemet, vi har en integration til Google Calendar, så du kan synkronisere en fælleskalender til flere forskellige Terapeut Booking brugere, og så har vi selvfølgelig vores Medarbejdere-app, hvor du kan oprette flere forskellige medarbejdere i ét system, tildele dem klienter og aftaler og meget mere. Hvis du er i tvivl om, hvordan nogen af disse ting virker, så har vi en guide til de forskellige måder, du kan bruge Terapeut Booking sammen med dine kollegaer eller ansatte her på bloggen, som du kan læse på 2 minutter.

Men nu tilføjer vi endnu en løsning til rækken med vores partnerfunktion, hvor du kan blive manager for de andre klinikker i din virksomhed!

Hvad er en manager?

Med vores nye partnerfunktion introducerer vi en ny form for ‘super-bruger’ i systemet: det er manager-brugeren, og med den bruger-type kommer en masse muligheder. Som manager bliver du ‘over-bruger’ for en række andre brugere i systemet – det betyder, at din bruger er kædet sammen med flere forskellige andre Terapeut Booking konti, og du kan logge ind på dem alle sammen fra din konto. Du kan til og med nemt manøvre rundt mellem de forskellige brugere, med den nye manøvrerings-knap, der er kommet i højre hjørne af skærmen.

Oversigt over de forskellige konti

Oversigt over de forskellige konti

Hvad kan jeg som manager?

Som manager kan du som sagt logge ind på de brugere, som er kædet sammen med din manager-konto. Det betyder, at du eksempelvis kan logge ind og ordne fakturering, sætte aftaler ind i dine underbrugeres kalendere eller ændre indstillinger på de forskellige konti. På den måde har du altså fri adgang til de konti, som er ‘under dig’ i systemet. Ydermere får du med din manager-bruger et helt nyt kontrolpanel, hvor du kan tilføje nye underbrugere, ændre navnet på din virksomhedsside, se statistikker over samlet omsætning fra dine forskellige brugere, og meget andet. Hvis du gerne vil se en gennemgang af kontrolpanelet, så kig med i videoen nederst i dette blogpost – der går jeg i dybden med, hvordan hele systemet ser ud.

Introduktionssiden for en partner

Introduktionssiden for en partner

Som manager kan du også oprette din helt egen login-side, som dine underbrugere logger ind på, når de skal tilgå systemet. Her kan du tilføje dit eget logo, og på denne måde personliggøre siden, så den passer til din virksomhed. Du kan endda selv tilpasse URL’et på siden, så dine underbrugere nemt kan finde deres login side.

Herudover kan du endda gå ind og ændre adressen på support-mailen, som dine underbrugere kan skrive til under ‘Hjælp’ menuen i systemet, hvis du gerne vil have, at de skriver til dig fremfor til Terapeut Bookings support.

Du har altså virkelig mulighed for at tilpasse Terapeut Booking systemet fuldstændig til din virksomhed, så det samtidig fremstår tjekket og professionelt!

Hvem er partner-funktionen til?

Det kan være, at du nu tænker, at det der med at have en manager-bruger lyder mega godt, men at du alligevel er lidt i tvivl om, hvorvidt partner-funktionen er til dig. Eller måske er du bare nysgerrig på, hvilken målgruppe funktionen er tiltænkt. Derfor er her lidt inspiration til, hvem vi forestiller os, kan bruge funktionen.

  • En virksomhed, som involverer flere forskellige ansatte, som har behov for separate kalendere, og ikke må se hinandens klienter.
  • En kæde med flere forskellige klinikker, der alle er samlet under én virksomhed.
  • Et klinikfællesskab med flere forskellige behandlere, med hver deres CVR nummer, men med en fælles sekretær.

Er din form for virksomhed ikke på min liste, men du tænker alligevel, at partner-funktionen kan være relevant for dig? Skriv til os på [email protected], så kan vi sætte et tilbud op til dig, så du kan få prøvet funktionen af! Vi sidder altid klar til at hjælpe og vejlede dig i systemet, og vi glæder os til at høre fra dig!

Så hvordan kommer du igang med partner-funktionen?

Hvis partner-funktionen har vækket din interesse, tænker du måske nu på, hvordan du kan få fingrene i sådan en manager-bruger. Partner-funktionen er helt ny i Terapeut Booking, og du kan ikke oprette dig selv som en manager-bruger endnu. Derfor skal du i stedet skrive ind til [email protected], og så opretter vi dig med det samme med en manager-bruger. Når du er oprettet med en manager-bruger kan du lynhurtigt komme igang med at tilføje nye underbrugere til din konto inde i dit kontrolpanel.

Er dine underbrugere allerede oprettet i Terapeut Booking med en bruger? Så skal du også bare skrive til os på samme email, så sørger vi for, at dine underbrugere bliver knyttet til din manager-bruger. Det foregår selvfølgelig sikkert, så vi er sikre på, at brugerne faktisk er knyttet til din virksomhed, inden vi giver adgang til at logge ind på brugerne!

Videoguide til partnerfunktionen

Nu har jeg redegjort for partnerfunktionens forskellige dele, og hvordan du kan komme igang med den, men vi mangler at gennemgå præcis hvordan partner-funktionen fungerer og ser ud. Derfor har jeg her lavet en lille videoguide, som du kan kigge på, enten som inspiration inden du beslutter dig for at gå igang med din egen manager-bruger, eller som en guide til, hvordan du bruger partnerfunktionen, når du allerede er oprettet som manager.

Pointer fra videoen

  • Skriv til partner@terapeutbooking både for at få oprettet dig som manager, men også for at tilføje eksisterende brugere som underbrugere til din manager-konto.
  • Tilføj dit eget logo, og tilpas linket til din login-side for at få en helt skræddersyet login-side, der passer præcis til din virksomhed.
  • Dine brugere får en ekstra ‘menu’ inde under ‘Indstillinger’ som har dit navn og logo på.
  • Du kan enten beholde Terapeut Bookings egen support-mail i dine brugeres ‘hjælp’-menu, eller du kan ændre den, så dine brugere kan skrive direkte til dig for hjælp i stedet.

Det er også vigtigt at tilføje, at du kan invitere eksisterende Terapeut Booking-brugere til din konto. Det fungerer på den måde, at du i forbindelse med login på din manager-konto, vil kunne gå til ‘Brugere’-menuen, og vælge ‘Inviter bruger’:

Inviter allerede eksisterende bruger til din managerkonto

Du vil da få mulighed for at skrive e-mailen på en allerede oprettet Terapeut Booking-bruger, og på denne måde invitere dem til din partnerkonto. Brugeren vil da få en invitation tilsendt, som de kan acceptere eller afvise.


Og nu skulle du gerne være fuldstændig rustet til at begå dig i den nye partnerfunktion, og benytte dig af manager-brugeren! Jeg håber meget, at du vil få god brug af den nye funktion og husk, at du altid kan skrive til os på [email protected]. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål!

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close