Integration

Google Kalender

Gå aldrig glip af en aftale eller lad dine klienter booke ind mellem dine private aftaler. Integrationen viser både Terapeut Booking aftaler i Google og omvendt dine private aftaler i din Terapeut Booking kalender. Hvilket gør din hverdag nemmere, ved at sikre at du altid har styr på alle dine aftaler et sted.

Kalender funktion i Terapeut Booking
Google Kalender logo
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps Google Kalender logo

Google Kalender er perfekt til at samle alle dine aftaler flere steder

Med en integration til Google Kalender får du et hurtigt flow mellem dine aftaler på tværs af Terapeut Booking og Google Kalenderen. Google Kalender integrationen kan vise dine Terapeut Booking aftaler i din Google kalender. Du kan også selv vælge, hvilke af dine Terapeut Booking kalendere der skal vises i din Google Kalender under "indstillinger" -> "google kalender". Omvendt kan du også få vist dine private Google Kalender aftaler i din Terapeut Booking kalender. På den måde sikre du at din online booking er 100% opdateret med dine private aftaler og du skal ikke frygte at dobbeltbooke dig selv i privaten med arbejdet. Det er super smart. Det sikrer dig et godt overblik over alle dine aftaler med dine klienter og gør det nemmere for dig at have styr på alle dine aftaler.
Gør det meget nemmere for dig selv at holde styr på aftaler, og optimer din klinik med minimering af fejlbookinger og utjekkede "jeg var kommet til at dobbeltbooke"-beskeder. Det kan jo ske for enhver, men hvorfor ikke undgå det?
Holder du allerede kalender på google vil denne integration være ekstra simpel. Modtag også invitationer og anmodninger over google og e-mail, og læg det direkte ind i din kalender. Du kan læse endnu mere om denne smarte integration i vores
hjælpecenter, hvor vi har et helt særligt afsnit kun til denne integration.

Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Har du brug for mere hjælp?

Få et overblik over al vores information her på vores hjemmeside eller besøg os i vores blog eller på Facebook. Vi opdaterer hele tiden med nye funktioner og løsninger til klinikker og terapeuter for at gøre deres hverdag nemmere. Du kan også besøge vores kundeservice. Vi er klar til at hjælpe dig.

Skriv til os

Google Kalender

Gå aldrig glip af en aftale eller lad dine klienter booke ind mellem dine private aftaler. Med en integration til Google Kalender får du et hurtigt flow mellem dine aftaler på tværs af Terapeut Booking og Google Kalenderen. Integrationen viser både Terapeut Booking aftaler i Google og omvendt. Hvilket gør din hverdag nemmere, ved at sikre at du altid har styr på alle dine aftaler et sted.

Google Kalender er perfekt til at samle alle dine aftaler flere steder

Med <a href=”https://terapeutbooking.dk/apps/google-calendar/”>Google Kalender</a> integrationen kan du få vist dine Terapeut Booking aftaler i din Google kalender, og selv vælge hvilke kalendre der vises i google kalenderen. Omvendt kan du også få vist dine private Google Kalender aftaler i din Terapeut Booking kalender. På den måde sikre du at din online booking er 100% opdateret med dine private aftaler og du skal ikke frygte at dobbeltbooke dig selv i privaten med arbejdet. Det sikre dig et godt overblik over alle dine aftaler og gør det nemmere for dig at have styr på alle dine aftaler.

Kom godt i gang med Terapeut Booking og Google Kalender

Integrationen til Google Kalenderen kan findes i vores “apps” menu i dit system. Du kan derfor helt gratis i dit system oprette forbindelsen til Google Kalender. Det tager ikke mere end 2 minutter – så har du din bro mellem private og professionelle aftaler.

Få en gratis konto

Installer Google Kalenderen

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close