Tilpas din bookingformular med dine egne felter

Camilla Hahn
29-09-2019
1 minutters læsetid
Person der skriver på computer tastatur

Hos Terapeut Booking bestræber vi os på at være et bookingsystem, som kan passe til mange forskellige mennesker og brancher. En af vores vigtigste opgaver er at give dig enkeltstående funktioner, som du i størst muligt omfang kan tilpasse og kombinere, så de tilsammen passer perfekt til lige præcis dig som behandler, og til de behov, du har i din virksomhed.

Vi arbejder hele tiden imod at give vores kunder størst mulig fleksibilitet i systemet, og noget, vi har hørt længe, har handlet om muligheden for at tilpasse sin Online Booking formular. Indtil nu har man selv kunnet vælge eksisterende felter til og fra i bookingformularen, men det har endnu ikke været muligt at tilføje sit helt eget felt. Det skal være slut nu!

Det kan være, at du har brug for at få en beskrivelse af et specifikt tidligere forløb, har brug for at vide noget om fødevareallergier, har brug for fødselsdato fremfor CPR – eller noget helt fjerde.

Det kan lade sig gøre nu med udviklingens nyeste tilføjeste til Apps-menuen: Ekstra felter.

I dette blogpost vil jeg give dig en guide til, hvordan du kan komme hurtigt igang med at tilpasse dine bookingsformularer, så de passer præcis til dig 😀


Sådan gør du:

1) Start med at åbne din Terapeut Booking bruger, og gå ind under ‘Apps’.

2) Herinde aktiverer du appen ‘Ekstra felter’

Ekstra felt app

3) Herefter går du til indstillingerne for Ekstra felter-appen, ved at klikke på linket i pop-up boksen.

4) Herinde vælger du ‘Tilføj nyt felt’.

Ekstra felt indstillinger

5) Herinde kan du vælge, hvilken type felt det skal være, hvorvidt feltet skal udfyldes i Online Booking, og navnet på feltet.

Ekstra felt tilføjes

6) Husk at gemme, og så har du dit helt eget nye felt til din bookingformular!


Når du har lavet et felt, vil du fremover kunne se det som en del af mulighederne for felter på din bookingformular inde under Indstillinger -> Online Booking -> Ledige tider 😀

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close