Modtag flere klienter til én aftale med vores app Par- og gruppeterapi

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Oversigt over en gruppe

Med app’en Par- og gruppeterapi er det nu muligt at oprette grupper af klienter, og tilføje denne gruppe til en klientaftale. Det betyder, at du f.eks. kan oprette et par som en gruppe. Du kan da sørge for, at begge personer modtager bekræftelse, påmindelse osv. på aftalen. Du kan også let skrive gruppejournal og fakturere alle medlemmer af gruppen – eller lade ét medlem af gruppen betale.

Se en video af hvordan app’en opsættes og bruges på vores hjælpecenter, og bliv klogere på de nye muligheder. Det er bl.a. nu muligt, at:

  • Oprette en gruppe med flere klienter, og tilknyt gruppen til en klientaftale
  • Sende bekræftelse, påmindelse og andre automatiske beskeder til hele gruppen
  • Skrive journal på gruppen og fakturere gruppemedlemmerne

Opret let dine grupper under "Klienter"-menuen.

Du kan let holde et overblik over dine grupper. Når du har aktiveret "Par- og gruppeterapi", vil du under "Klienter"-menuen kunne se en ny knap, kaldet Grupper. Når du klikker på denne, fremkommer en pop-up med alle dine grupper. Her kan du oprette en ny gruppe, eller redigere og slette eksisterende gruppemedlemmer. Du kan også tilgå gruppejournalen.

Oversigt over grupper i Klienter-menuen

Send automatiske beskeder til alle klienter tilknyttet aftalen

Et ønske vi ofte har fået fra vores brugere i forbindelse med mulighed for at kunne tilføje flere klienter til en aftale, at kunne sende automatiske beskeder til alle klienter i gruppen. Dette er nu muligt! Sørg for at alle klienter i gruppen har tilknyttet mail og telefonnummer, og de vil modtage de automatiske beskeder, du har opsat under "Indstillinger" --> "E-mail og SMS".

Inde på selve aftalen i kalenderen kan du altid følge med i, præcis hvad der er blevet sendt og til hvem under "Aftalehistorik". Du kan også klikke på "E-mail og SMS"-knappen på selve aftalen. Her kan se et overblik over, hvilke beskeder der er blevet sendt, og hvilke der vil blive sendt for den enkelte aftale.

Overblik over afsendte automatiske beskeder.

Skriv gruppejournal og fakturér gruppen

Let at føre gruppejournal

Du kan få overblik over gruppejournalen fra den enkelte aftale. Du kan også tilgå gruppejournalen under "Klienter" --> "Grupper" for den enkelte gruppe. Hvis du skriver et journalindlæg for en gruppe, vil indlægget lægge sig i journalen for alle gruppens medlemmer.

Fakturér gruppens medlemmer

Fakturering af en gruppeaftale foregår i høj grad som for en 'almindelig' klientaftale. Du kan gå til aftalen i kalenderen og vælge "Opret ny faktura". Da vil et udkast til fakturaen blive udfyldt med felter som pris, ydelse, klient, osv. auto-udfyldt. Du kan her vælge, om alle eller flere klienter i gruppen skal modtage én faktura, eller om kun én person skal modtage fakturaen.

Faktura udkast gruppe

Nysgerrig på at teste Par- og gruppeterapi?

Vil du komme i gang med at prøve Terapeut Booking og teste systemets muligheder? Heldigvis er det hurtigt og let at komme i gang. Du kan oprette en gratis profil, aktivere en gratis prøvemåned, og aktivere de apps og funktioner, du ønsker. Der er nul ventetid med opsætningen, du skal bare logge ind og så aktivere “Par- og gruppeterapi” under “Apps”-menuen. Så kan du oprette din første gruppe med det samme.

Vi sidder klar til at hjælpe dig alle dage! Skriv til os på [email protected]. Om det er hjælp til opsætning, spørgsmål til Terapeut Booking, eller noget helt tredje, så vil vi meget gerne hjælpe dig så godt vi kan!

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close