Overblik over indtjeningen med Dit Betalingssystem

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Mit Dit Betalingssystem hjemmeside menu

Hos Terapeut Booking er vi glade for at have en integration med det danske kassesystem Dit Betalingssystem. Dit Betalingssystem giver det store økonomiske overblik, og gør din arbejdsdag lettere, ved at løse POS-relaterede opgaver effektivt og optimalt. Du kan koncentrere dig om at betjene dine kunder, mens Dit Betalingssystem holder styr på dit regnskab. Appen Ditbetalingssystem giver dig en mulighed for at håndtere klient betalinger direkte i klinikken med en kortterminal. Ditbetalingssystem har et bredt udvalg af produktpakker som hjælper dig med at vælge det rigtige for din klinik. Desuden har vi også en app der forbinder til Zettle, som er et andet POS-system der gør kortbetaling muligt i klinikken. Hvis du er nysgerrig på at se hvordan Ditbetalingssystem virker og ser ud, så kan du se vores fulde guide til en sikker POS-løsning med Terapeut Booking inde på vores blog.

Med Dit Betalingssystem får du blandt andet:

  • Et lynhurtigt kassesystem med minimal fejlrate, der letter din hverdag
  • Større effektivitet ved oprettelse af fakturaer, og direkte bogføring til e-conomic
  • Mulighed for daglige, ugentlige og månedlige salgsrapporter

Let og inituitiv brugerflade

Med en betalingsterminal fra Dit Betalingssystem, minimeres fejlraten, og der gives et langt bedre overblik over indtjeningen i klinikken. Betalingsterminalen er let at betjene og med integrationen til Terapeut Booking, bliver fakturaerne automatisk overført i e-conomic. Den intuitive brugerflade er lige til at gå til, og du slipper for at koncentrere dig om dit kassesystem, og kan fokusere 100 % på dine kunder og din forretning. Vi har også lavet en guide til opsætningen af Dit Betalingssystem med Terapeut Booking, der indeholder en videopræsentation af kasseapparatet. Der er ingen tvivl om at et POS-system er til den klinik der vil tage i mod betaling direkte i klinikken og her er Ditbetalingssystem en rigtig fin løsning. Samtidig kan løsningen suppleres med en online betalingsløsning gennem EasyPay også, så de klienter der ikke betaler i klinikken gør det online før de møder op i klinikken.

kvinde skriver på papir

Mulighed for at hente daglige, ugentlige og månedlige salgsrapporter

Med Dit Betalingssystem kan du håndtere de nyeste betalingsformer, og altså tage imod kontaktløse transaktioner samt mobilbetalinger. Du kan også anvende POS-systemet til at overraske dine loyale kunder og medarbejdere med rabatter eller tilbud. Dit Betalingssystem er en af de hurtigste løsninger på markedet, så de gør det let at yde effektiv betjening og hurtig ekspedition. Du har også mulighed for at skabe det store økonomiske overblik, i det du let kan hente en rapport for dagens, ugens eller månedens salg. I denne kan du medregne eventuelle udgifter i løbet af dagen. Det er det perfekte supplement til Terapeut Bookings egen løsning til afrapportering hvor modtagelse af vigtige tal for klinikken kan modtages helt automatisk.

oversigt i dit betalingssystem

Kom igang med Dit Betalingssystem med Terapeut Booking

Det er ganske simpelt at sætte integrationen med Ditbetalingssystem i gang. Det er et eksternt system, så du skal oprette dig som bruger hos dem, for at få tilsendt kasseapparatet, der allerede vil være tilknyttet vores system når det modtages. Integrationen skal også sættes op på deres hjemmeside, hvilket gøres let ved nogle få klik gennem Ditbetalingssystem. Det hele kræver dog først, at du har en bruger oprettet hos Terapeut Booking. Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger hos Terapeut Booking, kan du gøre det med det samme. Oprettelsen til Terapeut Booking vil blot tage få minutter.

en brødkurv med kaffe og friske boller
Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close