Overblik over indtjeningen med Dit Betalingssystem

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Mit Dit Betalingssystem hjemmeside menu

Vi er hos Terapeut Booking stolte af vores samarbejde med det danske kassesystem Dit Betalingssystem. Dette system giver dig et omfattende økonomisk overblik, og letter din arbejdsdag ved effektivt og optimalt at løse alle opgaver relateret til Point-Of-Sale (POS). Således kan du fokusere på at yde den bedste service overfor dine kunder, mens Dit Betalingssystem sørger for regnskabet.

Med Dit Betalingssystem-app’en er det muligt at administrere kundebetalinger direkte i klinikken via vores integrerede kassesystem og betalingsterminal. Desuden tilbyder Dit Betalingssystem en række forskellige produktløsninger, som hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning til din klinik.

Er du nysgerrig efter at se, hvordan Dit Betalingssystem fungerer i praksis, kan du finde vores komplette guide til en sikker POS-løsning sammen med Terapeut Booking inde på vores blog. 

Nogle af de mange fordele ved Dit Betalingssystem inkluderer:

  • Et lynhurtigt kassesystem med minimal fejlrate, der letter din hverdag
  • Større effektivitet ved oprettelse af fakturaer, og direkte bogføring til e-conomic
  • Mulighed for daglige, ugentlige og månedlige salgsrapporter

Dit Betalingssystem: Smidig Betalingsløsning, Let at Anvende

Dit Betalingssystems kassesystem gør din kliniks hverdag lettere, takket være dets fejlreducerende funktioner og overskuelige billede af økonomien. Dette brugervenlige system integrerer smidigt med Terapeut Booking, hvilket automatisk overfører dine fakturaer til e-conomic.

Brugerfladen er intuitiv, hvilket betyder, at du kan bruge mindre tid på at bekymre dig om dit kassesystem og mere på det, der virkelig betyder noget - dine kunder og din forretning. For at gøre opsætningen endnu lettere, har vi også udarbejdet en guide, der indeholder en videopræsentation af kasseapparatet.

For de klinikker, der ønsker at tage imod betalinger direkte i klinikken, er Dit Betalingssystem den ideelle løsning.

kvinde skriver på papir

Mulighed for at hente daglige, ugentlige og månedlige salgsrapporter

Med Dit Betalingssystem kan du håndtere de nyeste betalingsformer, og altså tage imod kontaktløse transaktioner samt mobilbetalinger. Du kan også anvende POS-systemet til at overraske dine loyale kunder og medarbejdere med rabatter eller tilbud. Dit Betalingssystem er en af de hurtigste løsninger på markedet, så de gør det let at yde effektiv betjening og hurtig ekspedition. Du har også mulighed for at skabe det store økonomiske overblik, i det du let kan hente en rapport for dagens, ugens eller månedens salg. I denne kan du medregne eventuelle udgifter i løbet af dagen. Det er det perfekte supplement til Terapeut Bookings egen løsning til afrapportering hvor modtagelse af vigtige tal for klinikken kan modtages helt automatisk.

oversigt i dit betalingssystem

Sådan kommer du nemt i gang med Dit Betalingssystem og Terapeut Booking

At aktivere integrationen med Dit Betalingssystem er en nem og ligetil proces. Da Dit Betalingssystem er en ekstern tjeneste, er det første skridt at oprette en brugerprofil hos dem. Ved at gøre det vil du modtage et kasseapparat, der allerede er forbundet til vores system ved ankomst.

Opsætning af integrationen fortsætter på Dit Betalingssystems hjemmeside, hvor det kun kræver nogle få klik at få det hele til at køre. Det er vigtigt at bemærke, at dette trin kræver, at du først har oprettet en brugerprofil hos Terapeut Booking.

Hvis du endnu ikke er tilmeldt Terapeut Booking, kan du nemt gøre dette nu. Hele oprettelsesprocessen tager kun få minutter, hvorefter du vil være klar til at forbedre din kliniks effektivitet med Dit Betalingssystem og Terapeut Booking.

en brødkurv med kaffe og friske boller
Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close