Komplet brugervenlighed med MobilePay Invoice

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
mobilepay aktiveringsside

Hos Terapeut Booking er vi glade for at have en integration og app til MobilePays videreudvikling af deres kendte app til virksomheder, nemlig MobilePay Invoice. MobilePay Invoice gør det både utrolig nemt for dig at sende faktura og for dine klienter at betale dem. For at kunne sende en faktura via MobilePay Invoice kræver det blot, at dine klienter har registreret deres telefonnummer med deres egen MobilePay-konto. Hvis du er på udkig efter en specifik guide til hvordan du kommer igang med appen og hvordan den fungerer, så kan du se hele vores udførlige guide til MobilePay Invoice inde på vores blog. I appen vil du få øget fleksibilitet til dine betalinger – og denne fleksibilitet vil dine klienter mærke.

 

Med MobilePay Invoice kan du blandt andet:

  • Let og hurtigt sende faktura til dine klienter i MobilePay, der kan betales med et enkelt swipe.
  • Følge med i din klients betalinger, så du let få overblik over afviste betalinger eller hvis en frist bliver overskredet.
  • Nemt eksportere de fakturaer fra systemet der er betalt med MobilePay Invoice.

 

Brugervenlighed helt i top

Det viser sig, at denne enormt høje grad af brugervenlighed gør en forskel: 98 % af klienterne betaler før eller på forfaldsdatoen, og dette medfører langt mindre administration. Det har aldrig været nemmere at klare regningen, og det skyldes i særdeleshed også den gode likviditet der gør, at betalingen er klaret med et enkelt swipe på telefonen. Du minimerer altså fejlindtastning, og imødekommer kundernes ønsker om at det skal være så nemt som muligt at betale faktura, og gerne kunne klares fra telefonen. Yderligere gennem Terapeut Booking kan du endda oprette fakturaen direkte på telefonen eller din tablet. Vi har sørget for at hele Terapeut Booking systemet virker på alle enheder, så du kan bruge Terapeut Booking som app på mobilen.

mand der skriver på computer

Overblik over klientens betalinger

Du sender altså fakturaen direkte til din klient i MobilePay hurtigt og enkelt. Herefter giver MobilePay Invoice dig et forspring i forhold til din klients betalinger. Det vil sige, at du kan følge med i hvad der sker efter din anmodning om betaling er sendt afsted. Hvis klienten betaler, fremgår det af MobilePay Invoice-ikonet på fakturaen, og fakturaen vil automatisk blive markeret som betalt. Det er også muligt for klienten at afvise betaling, og hvis dette sker, vil du få en notifikation herom direkte i dit Terapeut Booking-system. Du vil så have mulighed for at sende en ny anmodning. Uanset vil overblikket være noget Terapeut Booking tager hånd om og vi giver dig klar besked når din opmærksomhed kræves.

mobilepay aktiveringsside

Hvordan får du direkte betaling i dit online booking flow?

MobilePay Invoice er en god mulighed for at bruge MobilePay-løsningen. Men hvis du ønsker en direkte integration af online betaling imens dine klienter booker online kan vi tilbyde dig en unik løsning i vores egen betalingsløsning - EasyPay. Her giver vi dig en direkte online betalingsløsning i dit online booking flow hvor klienten kan blive bedt om at betale før en booking bliver godkendt. Du kan også vælge andre muligheder for hvordan betalingen skal foregå. Men vigtigst er, at du modtager betaling for dine ydelser og reducerer risikoen for "no shows".

Skrivebord med bærbare og bøger

Lyst til at komme i gang med MobilePay Invoice?

Det er ganske simpelt at sætte integrationen op med vores system, og du kan følge vores guide til hvordan man aktiverer Mobile Pay Invoice på vores blog. Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger hos Terapeut Booking, kan du gøre det på 2 minutter. Opret nemt en gratis konto hos os og kom igang på kort tid. Efter du har oprettet en bruger hos os, ganske gratis, kan du gå ind i vores apps-menu og finde MobilePay Invoice frem. Her kan du forbinde dit CVR nummer, MobilePay konto og Terapeut Booking sammen så du fremover sender dine faktura til dine klienter på MobilePay Invoice.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close