Integration

MailChimp

Synkroniser alle dine klienters kontaktoplysninger til MailChimp. Så kan du nemt oprette emaillister og sende nyhedsbreve til dine klienter. Du kan også få en knap hvor klienter som booker tider kan tilmelde sig dit nyhedsbrev. Alt dette for at gøre det nemmere for dig, hvis du ønsker at sende nyhedsbreve ud til dine klienter.

Kalender funktion i Terapeut Booking
MailChimp logo
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps MailChimp logo

Det her håndtere MailChimp for dig

MailChimp tager dine klienters emailadresser og automatiserer dine nyhedsbreve. Udover det kan du oprette kampagner og sende information til alle dine klienter i en omgang. Markedsføring kan være et kryptisk område, men nyhedsbreve og kommunikation har længe vist gode resultater. Derfor er en integration til MailChimp unik fordi du lettere kan håndtere dine kampagner og nyhedsbreve. Du skal bare finde på indholdet din målgruppe kan lide at læse om, også er du klar til at markedsføre din klinik.

Kom godt i gang med Terapeut Booking og MailChimp

Denne app automatiserer meget af de administrative ressourcer der følger med at sende emails til mange modtagere på en gang. Du kan skræddersy gode flows, så du er helt sikker på at dine klienter hører fra dig jævnligt. Pludselig er der flere som kan lide hvad de læser og booker en tid. Nyhedsbreve skal ikke undervurderes og her har du chancen for at komme godt i gang med en gratis integration til MailChimp.

Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Har du brug for mere hjælp?

Vi har masser af information på tværs af vores kanaler. Følg med på vores blog og Facebook hvor vi ugentligt opdatere indhold og giver tips og tricks til hvordan du får mere værdi af Terapeut Booking. Vi har en masse indhold i artikler og videoer som hjælper dig godt på vej.

Skriv til os

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close