Integration

MailChimp

Synkroniser alle dine klienters kontaktoplysninger til MailChimp. Så kan du nemt oprette emaillister og sende nyhedsbreve til dine klienter. Du kan også få en knap hvor klienter som booker tider kan tilmelde sig dit nyhedsbrev. Alt dette for at gøre det nemmere for dig, hvis du ønsker at sende nyhedsbreve ud til dine klienter. Alt du skal gøre er at importere dine klienter fra Terapeut Booking til MailChimp, og så er du klar til at sende nyhedsbreve ud. Optimer din kliniks kundekontakt ved at udsende nyhedsbreve.
Med den automatiske synkronisering kan MailChimp rigtig hurtigt modtage alle klienter fra Terapeut Booking, så du kan komme i gang med at kommunikere med klienterne som en vaskeægte marketing-specialist.

Det her håndtere MailChimp for dig

MailChimp tager dine klienters emailadresser og automatiserer dine nyhedsbreve. Udover det kan du oprette kampagner og sende information til alle dine klienter i en omgang. Markedsføring kan være et kryptisk område, men nyhedsbreve og kommunikation har længe vist rigtig gode resultater. Derfor er en integration til MailChimp unik fordi du lettere kan håndtere dine kampagner og nyhedsbreve. Du skal bare finde på indholdet din målgruppe kan lide at læse om, også er du klar til at markedsføre din klinik. Hvem vil ikke gerne have flere klienter i sin klinik? Systemet er super nemt og intuitivt at finde rundt i, dine klienter kan blive importeret på to sekunder og du kan bruge forskellige skabeloner til opsætningen af dine mails. Og indsætter du links i dine e-mails kan du også se hvor mange der klikker sig videre ind på din hjemmeside eller din online booking side. Følg vores hjælpsomme videoguide, hvis du er i tvivl om hvordan du udfører integrationen mellem Terapeut Booking og MailChimp. Hvis du har spørgsmål kan du altid skrive til vores support inde på [email protected]

Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Har du brug for mere hjælp?

Vi har masser af information på tværs af vores kanaler. Følg med på vores blog og Facebook hvor vi ugentligt opdatere indhold og giver tips og tricks til hvordan du får mere værdi af Terapeut Booking. Vi har en masse indhold i artikler og videoer som hjælper dig godt på vej. Vil du vide mere om MailChimp? Vi har en masse information i vores hjælpecenter.

Skriv til os
Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close