Integration

MailChimp

Synkroniser alle dine klienters kontaktoplysninger til MailChimp. Så kan du nemt oprette emaillister og sende nyhedsbreve til dine klienter. Du kan også få en knap hvor klienter som booker tider kan tilmelde sig dit nyhedsbrev.

Det her håndtere MailChimp for dig

MailChimp tager dine klienters emailadresser og automatiserer dine nyhedsbreve. Udover det kan du oprette kampagner og sende information til alle dine klienter i en omgang. Markedsføring kan være et kryptisk område, men nyhedsbreve og kommunikation har længe vist gode resultater. Derfor er en integration til MailChimp unik fordi du lettere kan håndtere dine kampagner og nyhedsbreve. Du skal bare finde på indholdet din målgruppe kan lide at læse om.

Kom godt igang med Terapeut Booking og MailChimp

Denne app automatiserer meget af den administrative ressourcer der følger med at sende emails til mange modtagere. Du kan skræddersy gode flows så du er sikker på at dine klienter hører fra dig jævnligt. Pludselig er der flere som kan lide hvad de læser og booker en tid. Nyhedsbreve skal ikke undervurderes og her har du chancen for at komme godt i gang med en gratis integration til MailChimp.

Har du brug for mere hjælp?

Vi har masser af information på tværs af vores kanaler. Følg med på vores blog og Facebook hvor vi ugentligt opdatere indhold og giver tips og tricks til hvordan du får mere værdi af Terapeut Booking. Vi har en masse indhold i artikler og videoer som hjælper dig godt på vej.

Skriv til os