Hold bedre overblik over dine kalenderaftaler med Aftalestatus

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Som behandler er din kalender et af dine vigtigste redskaber. Det er her du holder styr på din tid, og dine kalenderaftaler er ofte det første, du kan kigge på, hvis du skal have et overblik over et forløb med en klient. Derfor er det super vigtigt, at du hurtigt kan få overblik over dine aftaler, samt huske detaljer fra disse, når du kigger tilbage på gamle uger i din kalender. Det hjælper Aftalestatus dig med!

  • Marker status på dine aftaler i din kalender.
  • Vælg mellem flere forskellige statusser til dine aftaler.
  • Forskellige ikoner for hver status, der vises overskueligt i kalenderen.

 

Vælg mellem 5 forskellige statusser

Når du aktiverer appen kan du vælge fem forskellige statusser, som du kan slå til. Herefter kan du vælge mellem de statusser, du har aktiveret, når du klikker på dine aftaler i kalenderen. På den måde kan du blandt andet markere, hvis en klient er udeblevet, eller aftalen er igang.

Små men tydelige ikoner gør det nemt at danne sig overblik

Når du vælger en status på en aftale i din kalender, vil du både kunne se den givne status, når du klikker dig ind på aftalen, og som ikon på aftalen i kalenderen. På denne måde kan du nøjes med at lade øjnene glide kort henover ugens aftaler, og allerede her se hvilke aftaler er gennemførte, hvilke klienten ikke kom til, og meget mere.

Gør det nemmere for dig selv at huske detaljer fra dine aftaler

Nogen gange kan det være svært at huske forskel på alle aftalerne, du har haft med dine klienter. I løbet af en travl hverdag møder du mange mennesker, og aftalerne kan flyde sammen. Eller måske har du en klient i et forløb, og det er svært at skelne mellem de forskellige aftaler i din hukommelse. For at hjælpe dig selv lidt på vej kan du aktivere Aftalestatus, og give dig selv et lille hint til at sætte hukommelsen igang, når du kigger på aftalen i kalenderen.

Sådan kommer du igang med Aftalestatus

Har du ikke allerede en bruger på Terapeut Booking? Så kan du komme igang med at prøve Aftalestatus og mange flere funktioner helt gratis, ved at oprette dig som bruger på vores hjemmeside.

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close