Simpelt aftale overblik med Google Calendar

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
opsætningen af google calendar

En integration mellem bookingsystem og Google Calendar var afgørende for Kirstens valg af system

I gamle dage brugte alle og enhver deres læderindbundne Mayland-kalender – i dag bruger alle og enhver Google Calendar – på tværs af mobiltelefoner, platforme og styresystemer. Med vores Google Calendar-app har det aldrig været nemmere at holde styr på både private og arbejdsrelaterede aftaler. Du får overblik fra første øjeblik, og behøver ikke længere bekymre dig om at dobbeltbooke. Den smarte synkronisering mellem Terapeut Booking og Google Calendar sørger for at dine aftaler overføres på tværs af de to systemet med det samme. Så undgår du at overse børnene skal hentes tidligt eller du skulle forbi men bilen til værksted onsdag morgen. Du kan se hvordan du får synkroniseringen op og kørevores blog og hvad du skal være opmærksom på. Du kan forvente dig at Google Calendar og din Terapeut Booking kalender spiller godt sammen.

  • Opret nemt forbindelse til Google Calendar med ganske få klik
  • Ikke flere dobbeltbookinger mellem private- og klinikaftaler
  • Hav altid dine kalendere lige ved hånden – begge steder

Hurtig og nem synkronisering

I vores Apps-sektion, som du finder i menuen øverst, når du er logget ind, får du mulighed for at forbinde til din Google Calendar. Med kun to klik er du kørende, og et hurtigt klik til din kalender-oversigt, vil vise, at din Google-kalender er synkroniseret med Terapeut Booking-kalender med det samme. Så kan du altid holde styr på dine private aftaler - samme sted som dine arbejdsaftaler. Du kan også helt selv bestemme, hvilke af dine Terapeut Booking kalendere der skal vises i din google kalender. Herfra vil synkroniseringen ske helt automatisk fremadrettet også. Det betyder du kan oprette aftaler både i Google og i Terapeut Booking, men se aftalen begge steder. Det samme gælder din online booking. Hvis en klient booker online vil denne aftale også fremgå i din kalender begge steder. Desuden er det muligt for dig at indstille din synkronisering i et lag som gør dig GDPR sikker. Det betyder du kan få Terapeut Booking til kun at sende aftale tiden og ikke klientens navn eller andre følsomme informationer.

Google Calendar logo

Blokér for online booking

Ingen kan være to steder på samme tid, og med en simpel kalender-indstilling, kan du sikre dig mod utilsigtede dobbeltbookinger og forvirrende kalender-overlap. Ved at vælge blokeringsfunktionen, vil alle aftaler i din Google-kalender spærre for, at dine klienter kan booke tider i din onlinebooking. På den måde misser du ikke dine egne møder, aftaler og arrangementer - helt uden at skulle aflyse noget andet. Så er der altid styr på arbejde, privat, socialt og familien. Synkroniseringen med Google Calendar giver dig muligheden for at vælge hvordan du vil gøre det. Vil du se hvordan du indstiller blokeringen af online booking med dine Google Calendar-aftaler? Derfra skal du ikke være nervøs for at tilbyde ledige tider til klienter, som egentlig ikke er det. Du skal blot sørge for at markere dine Google Calendar aftaler som "private" når de oprettes.

kalender med mange nåle i

Terapeut Booking lige ved hånden

Med Terapeut Bookings integration til Google Calendar, kan du altid have et overblik over din arbejdskalender ved hånden. Har du installeret Googles Calendar-app på din smartphone, vil den automatisk opdatere og ajourføres med din Terapeut Booking-kalender, så selv på farten behøver du aldrig være i tvivl om dit arbejdsskema eller din næste aftale, når du skal finde tid til kaffe hos dine forældre. Hele Terapeut Booking systemet er bygget til at være 100% responsivt til alle typer af enheder og browsere. Det betyder først og fremmest du ikke behøver noget specielt andet end en internetforbindelse for at bruge Terapeut Booking, men det betyder også du kan bruge Terapeut Booking som app til din mobil.

mobilversionen af google calendar

Vil du prøve Google Calendar med Terapeut Booking?

Det er super nemt at komme igang med at bruge integrationen til Google Calendar fra Terapeut booking, og det tager kun 2 minutter at komme igang, så snart du har oprettet en bruger hos Terapeut Booking! Fra oprettelsen kan du gå til vores apps menu inde i dit system. Der vil du blive taget igennem en opsætningsguide hvor du kobler din Google konto op med Terapeut Booking.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close