Hold styr på alle dine aftaler med Google Calendar og Terapeut Booking

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

I gamle dage brugte alle og enhver deres læderindbundne Mayland-kalender – i dag bruger alle og enhver Google Calendar – på tværs af mobiltelefoner, platforme og styresystemer. Med vores Google Calendar-app har det aldrig været nemmere at holde styr på både private og arbejdsrelaterede aftaler. Du får overblik fra første øjeblik, og behøver ikke længere bekymre dig om at dobbeltbooke.

 

  • Opret nemt forbindelse til Google Calendar med ganske få klik
  • Ikke flere dobbeltbookinger
  • Hav altid dine kalendere lige ved hånden

Hurtig og nem synkronisering

I vores Apps-sektion, som du finder i menuen til venstre, når du er logget ind, får du mulighed for at forbinde til din Google Calendar - med to klik er du kørende, og et hurtigt klik til din kalender-oversigt, vil vise, at din Google-kalender er synkroniseret med Terapeut Booking-kalender med det samme. Så kan du altid holde styr på dine private aftaler - samme sted som dine arbejdsaftaler.

Blokér for online booking

Ingen kan være to steder på samme tid, og med en simpel kalender-indstilling, kan du sikre dig mod utilsigtede dobbeltbookinger og forvirrende kalender-overlap. Ved at vælge blokeringsfunktionen, vil alle aftaler i din Google-kalender spærre for, at dine klienter kan booke tider i din onlinebooking. På den måde misser du ikke dine egne møder, aftaler og arrangementer - helt uden at skulle aflyse noget andet. Så er der altid styr på arbejde, privat, socialt og familien.

Terapeut Booking lige ved hånden

Med Terapeut Bookings integration til Google Calendar, kan du altid have et overblik over din arbejdskalender ved hånden. Har du installeret Googles Calendar-app på din smartphone, vil den automatisk opdatere og ajourføres med din Terapeut Booking-kalender, så selv på farten behøver du aldrig være i tvivl om dit arbejdsskema eller din næste aftale, når du skal finde tid til kaffe hos dine forældre.

Vil du prøve Google Calendar med Terapeut Booking?

Det er super nemt at komme igang med at bruge integrationen til Google Calendar fra Terapeut booking, og det tager kun 2 minutter at komme igang, så snart du har oprettet en bruger hos Terapeut Booking!

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close