Integration

E-conomic

E-conomic er et regnskabs program der gør det overskueligt for dig at holde styr på tallene, samtidig med at du kører din klinik. Gør dig selv og din revisor en tjeneste og integrer med et tjekket regnskabsprogram. Lad dit regnskab opdatere sig selv med en smart integration til E-conomic. Terapeut Booking sørger for at sende informationer omkring dine ydelser, klienter og faktura direkte til E-conomic løbende, så dine informationer i E-conomic altid er opdateret. Gør det lettere for dig selv at holde regnskab ved at automatisere regnskab og faktura. Nu kan du lægge meget mere fokus på dine klienter, og uden bekymringen af rod i regnskabet.

Hvad gør E-conomic integrationen for dig?

Terapeut Booking er ikke et økonomisystem så vi har et partnerskab med E-conomic. Gennem E-conomic får du helt unikke og specifikke løsninger til håndtering af dit regnskab. Med en integration til E-conomic sikrer vi at forbindelsen altid er opdateret med den nyeste data for klienter, ydelser og faktura. Det hele er sendt sikkert fra Terapeut Booking til E-conomic. Integrer din Terapeut Booking med E-conomic og gør det meget nemmere at holde din klinik. Du kan nu bruge meget mere tid på at holde styr på din klinik, og mindre på at organisere alle mulige tal. Undgå besværligt regnskab, og gør det nemt og hurtigt for dig selv eller din revisor. Med E-conomic sikrer du nem håndtering af bilag, styr på faktureringen, momsregnskab og meget mere. Du får samtidig overblik over samtlige finansielle poster i din virksomhed, hvis du ønsker dette. Det smarte med e-conomic er netop at du får et regnskabs program til dine behov, som du kan tilpasse til netop dit behov.

Kom bedst fra start med E-conomic integration

Dit flow for regnskab og økonomi bliver ikke meget bedre når du er integreret med E-conomic. E-conomic sikrer at du har de værktøjer der skal til for at nemt få et overblik over økonomien og regnskabet. Terapeut Booking sikrer derimod at dine data sikkert bliver sendt til E-conomic. Din data bliver overført ligeså snart forbindelsen er oprettet. Du finder aktivering af integrationen i dit Terapeut Booking system i menuen "apps". Du kan læse endnu mere om integrationen, og se en super smart guide til hvordan du trin for trin gennemgår integrationen. Hvis du stadig er i tvivl om, hvordan du helt præcis skal gøre, eller støder ind i andre spørgsmål kan du altid skrive inde til supporten, som altid sidder klar på [email protected]

Flueben ikon
Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Har du brug for mere hjælp?

Du kan altid skrive til os i vores kundeservice. Vi er klar til at hjælpe dig for at du får mest værdi for dit Terapeut Booking system. Du kan også orientere dig på vores blog eller sociale kanaler for at få mere information om vores løsninger. E-conomic tager kun få minutter at oprette forbindelse til.

Skriv til os

E-conomic

Lad dit regnskab opdatere sig selv med en smart integration til E-conomic. Terapeut Booking sørger for at sende informationer omkring dine ydelser, klienter og faktura direkte til E-conomic løbende, så dine informationer i E-conomic altid er opdateret.

Hvad gør E-conomic integrationen for dig?

Terapeut Booking er ikke et økonomisystem så vi har et partnerskab med <a href=”https://www.e-conomic.dk/”>E-conomic</a>. Gennem E-conomic får du helt unikke og specifikke løsninger til håndtering af dit regnskab. Med en integration til E-conomic sikrer vi at forbindelsen altid er opdateret med den nyeste data for klienter, ydelser og faktura. Det hele er sendt sikkert fra Terapeut Booking til E-conomic.
Med E-conomic sikrer du nem håndtering af bilag, styr på faktureringen, momsregnskab og meget mere. Du får samtidig overblik over samtlige finansielle poster i din virksomhed, hvis du ønsker dette. Det smarte med e-conomic er netop at du får et regnskabs program til dine behov, som du kan tilpasse som du ønsker.

Kom bedst fra start med E-conomic integration

Dit flow for regnskab og økonomi bliver ikke meget bedre når du er integreret med E-conomic. E-conomic sikrer at du har de værktøjer der skal til for at nemt få et overblik over økonomien og regnskabet. Terapeut Booking sikrer derimod at dine data sikkert bliver sendt til E-conomic. Din data bliver overført ligeså snart forbindelsen er oprettet. Du finder aktivering af integrationen i dit Terapeut Booking system i menuen “apps”.

Få en gratis konto i dag

Installer E-conomic

Har du brug for mere hjælp?

Du kan altid skrive til os i vores kundeservice. Vi er klar til at hjælpe dig for at du får mest værdi for dit Terapeut Booking system. Du kan også orientere dig på vores blog eller sociale kanaler for at få mere information om vores løsninger. E-conomic tager kun få minutter at oprette forbindelse til.

 

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close