Integration

E-conomic

Lad dit regnskab opdatere sig selv med en smart integration til E-conomic. Terapeut Booking sørger for at sende informationer omkring dine ydelser, klienter og faktura til E-conomic løbende, så dine informationer i E-conomic altid er opdateret.

Hvad gør E-conomic integrationen for dig?

Terapeut Booking er ikke et økonomisystem så vi har et partnerskab med E-conomic. Gennem E-conomic får du helt unikke og specifikke løsninger til håndtering af dit regnskab. Med en integration til E-conomic sikrer vi at forbindelsen altid er opdateret med den nyeste data for klienter, ydelser og faktura. Det hele er sendt sikkert fra Terapeut Booking til E-conomic.

Kom bedst fra start med E-conomic integration

Dit flow for regnskab og økonomi bliver ikke meget bedre når du er integreret med E-conomic. E-conomic sikrer at du har de værktøjer der skal til for at nemt få et overblik over økonomien og regnskabet. Terapeut Booking sikrer derimod at dine data sikkert bliver sendt til E-conomic. Din data bliver overført ligeså snart forbindelsen er oprettet. Du finder aktivering af integrationen i dit Terapeut Booking system i menuen "apps".

Har du brug for mere hjælp?

Du kan altid skrive til os i vores kundeservice. Vi er klar til at hjælpe dig for at du får mest værdi for dit Terapeut Booking system. Du kan også orientere dig på vores blog eller sociale kanaler for at få mere information om vores løsninger. E-conomic tager kun få minutter at oprette forbindelse til.

Skriv til os