Integration

Dinero

Med Integrationen til Dinero sikrer du at dine klienters faktura og dit regnskab er 100% opdateret i dit regnskabssystem Dinero. Dinero modtager sikkert information omkring ydelser, klienter og faktura som du opretter i Terapeut Booking og bogfører det korrekt. Derfor kan du læne dig tilbage og slippe for at sidde med bogføring - da Dinero gør det helt automatisk.

Kalender funktion i Terapeut Booking
Dinero logo
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps Dinero logo

Hvordan hjælper Dinero dig i din hverdag?

Dinero er et simpelt regnskabssystem med mange funktioner skræddersyet til virksomheder. Terapeut Booking er skræddersyet til håndtering af dine klinik data. Aftaler, journaler og meget mere er det som vi er eksperter i. Sammen med Dinero giver vi det perfekte setup så du både har styr på klinikken og dine klienter, men også dit regnskab og økonomien. Dette gør at din hverdag bliver nemmere at overskue, ved at holde fokus på dine klienter og dine aftaler - imens regnskabet og økonomien automatisk bliver opdateret i gennem Dinero.

Sådan kommer du bedst fra start

For at aktiverer Dinero i Terapeut Booking skal du gå til vores "apps" menu i Terapeut Booking og finde Dinero appen. Du aktiverer appen og herfra følger du opsætningsguiden og giver de oplysninger det kræver for at få forbindelsen op og køre. Når appen er aktiveret sender vi klientdata og ydelser sikkert til Dinero. Herfra opdatere vi Dinero med alle nye faktura som oprettes i Terapeut Booking fremadrettet.

Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Har du brug for mere hjælp?

Følg med på Facebook og vores blog for at få de seneste nyheder fra Terapeut Booking. Vi arbejder hver dag på at udvide vores funktioner og forbedre oplevelsen af eksisterende funktioner på tværs af vores platforme. Terapeut Booking teamet er klar til at hjælpe dig med det du måtte have brug for hjælp med.

Skriv til os lige her

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close