Integration

Dinero

Med Dinero sikrer du at dine klienters faktura og dit regnskab er 100% opdateret i dit regnskabssystem Dinero. Dinero modtager sikkert information omkring ydelser, klienter og faktura som du opretter i Terapeut Booking og bogfører det korrekt.

Hvordan hjælper Dinero?

Dinero er et simpelt regnskabssystem med mange funktioner skræddersyet til virksomheder. Terapeut Booking er skræddersyet til håndtering af dine klinik data. Aftaler, journaler og meget mere er det som vi er eksperter i. Sammen med Dinero giver vi det perfekte setup så du både har styr på klinikken og dine klienter, men også dit regnskab og økonomien.

Sådan kommer du bedst fra start

Du kan gå til vores "apps" menu i Terapeut Booking og finde Dinero appen. Herfra følger du opsætningsguiden og giver de oplysninger det kræver for at få forbindelsen op og køre. Når appen er aktiveret sender vi klientdata og ydelser sikkert til Dinero. Herfra opdatere vi Dinero med alle nye faktura som oprettes i Terapeut Booking fremadrettet.

Har du brug for mere hjælp?

Følg med på Facebook og vores blog for at få de seneste nyheder fra Terapeut Booking. Vi arbejder hver dag på at udvide vores funktioner og forbedre oplevelsen af eksisterende funktioner på tværs af vores platforme. Terapeut Booking teamet er klar til at hjælpe dig med det du måtte have brug for hjælp med.

Skriv til os