Hold styr på økonomien med Billy regnskabsprogram

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
faktura skabelon

At holde styr på bogholderiet kan være en uoverskuelig pligt for mange, men det behøver det ikke at være! Med Terapeut Bookings integration til Billy kan du samle hele din forretning ét sted, ved at kombinere dit yndlings booking- og journalsystem med et super lækkert regnskabsprogram, som gør dit regnskab til en leg! Hvis du leder efter en super god guide til at komme bedst fra start med integrationen til Billy, så hop ind på vores blog og læs vores blogpost omkring opsætning af integrationen mellem Terapeut Booking og Billy. Her tager vi dig fra de første skridt i aktiveringen til at du er helt køreklar med automatisk arbejdsflow.

Med den nye integration får du:

  • Overførsel af klientdata fra Terapeut Booking til Billy
  • Automatisk synkronisering af fakturaer fra Terapeut Booking til Billy
  • Synkronisering af ydelser fra Terapeut Booking til Billy

 

Det foregår helt automatisk

Så snart du har sat integrationen med Billy op, synkroniserer dine fakturaer fra Terapeut Booking helt automatisk til Billy, når du opretter dem efter en aftale. Så kan du benytte dig af Billys udvidede, og brugervenlige regnskabsfunktioner, uden at skulle bryde hjernen med manuel overførsel. Dette sparer dig både tid og bekymring, så du kan fokusere dine tanker på din forretning, og dine klienter. Yderligere kan du automatisere endnu mere af denne del af din forretning. Du kan aktivere EasyPay, som er Terapeut Bookings egen online betalingsløsning og dermed automatisere dine betalinger også. Modtager du en online betaling med EasyPay bliver fakturaen oprettet automatisk og fakturaen sendes også automatisk videre til Billy. Se hele guiden til EasyPay og kom godt fra start!

Billy logo

Sig goddag til din nye regnskabsfører

Med Billys simple og lækre design, bliver selv den største regnskabs-hader hurtigt omdannet. Mange af vores brugere benytter sig allerede af Billy, og det er ikke svært at se hvorfor. Det har aldrig været nemmere at føre regnskab, og med Billys mange funktioner, er det den perfekte tilføjelse til Terapeut Bookings eksisterende fakturering. Hvis du endnu ikke er overbevist, kan du selv tage et kig på Billys egen hjemmeside, for at se hvad systemet virkelig kan!

billy startside

Går du rundt med en revisor i maven? Hvad med lommen? Det gør du nu! 

Integrationen fortsætter på mobilen, og med Billys egen app har du altid din revisor med dig. Her kan du lave fakturering og føre regnskab ligesom på computeren, og den brugervenlige flade gør det super nemt at danne sig overblik på farten. Selvfølgelig fungerer integrationen til Terapeut Booking, så hvis du i forvejen har Terapeut Booking gemt som et ikon på din startside (hvis ikke, kan du læse vores guide til at få Terapeut Booking på mobilen) kan du have hele forretningen med dig i lommen! Det er i hvert fald meget smart, at begge systemerne er kompatible med andre enheder, så du kan bruge det på farten.

Billys app på telefonen

Kom igang med Billy med Terapeut Booking

Det er super simpelt at sætte integrationen med Billy igang. Du skal bare gå ind på din Terapeut Booking bruger under 'Apps', og aktivere Billy-appen. Her bliver du taget igennem opsætningen med en trin-for-trin guide, lige inde i systemet. For at intet skal overlades til fantasien har vi også lavet en guide til opsætningen af integration med Billy, som du også kan følge. Hvis du ikke allerede har oprettet dig som bruger på Terapeut Booking, kan du gøre det med det samme. Oprettelsen til Terapeut Booking tager heller ikke mere end få minutter.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close