Integration

Billy

Med en integration til Billy regnskab får du de redskaber der skal til for at holde styr på din økonomi. Vi sikrer at Billy altid har den seneste data der oprettes i Terapeut Booking så du kan holde styr på din kliniks økonomiske data.

Billy integrationen hjælper dig med administration

Når du opretter nye faktura, klienter eller ydelser i dit Terapeut Booking system henter Billy den data og sikrer at du er opdateret i Billy også. Billy har derfra et hav af redskaber som kan hjælpe dig med håndtering af regnskabet. Du skal ikke gøre noget to gange. Vi sikrer at det hele synkroniseres løbende og automatisk.

Kom godt igang med Terapeut Booking og Billy

Du kan gå til menuen "apps" i dit Terapeut Booking system eller opretter en konto lige her nedenfor. Derfra trykker du på "apps" menuen og finder Billy. Herfra tager det ikke mere end et par minutter at sætte integrationen op så data automatisk overføres fra Terapeut Booking til Billy og du ikke længere skal bogføre to steder.

Har du brug for mere hjælp?

Du kan altid bruge vores blog eller de informationssider vi har på vores hjemmeside til at finde den information du har brug for. Du kan også skrive direkte til os og så vender vi hurtigt tilbage med en guide til hvordan du kommer bedst videre.

Skriv til os