Tilvælg de funktioner, der letter din arbejdsgang

Kristen Ostrup

Par- og psykoterapeut, Kirsten Østrup,

bruger Terapeut Booking, og det spiller bare

Hvilke funktioner passer ind i dit arbejdsflow?

Det kan være meget forskelligt fra behandler til behandler, hvilke funktioner der findes nyttige og nødvendige i deres hverdag. På samme måde kan det virke forstyrrende med for mange funktioner og tilvalg. Derfor skærer basisabonnementet hos Terapeut Booking ind til benet, når det kommer til hvilke funktioner og apps, der er aktiveret fra starten af. Når du har oprettet din bruger, så er det altså blot at gå på opdagelse i de funktioner, du mener, vil kunne lette din arbejdsgang. Det er uden tvivl forskelligt fra behandler til behandler, om den enkelte funktion fungerer optimalt i forhold til din arbejdsgang.

Betaling og fakturaer gøres nemt i Terapeut Booking

Har du indtil nu arbejdet uden bookingsystem, og savner du at kunne optimere booking og fakturering? Så vil vores Faktura-funktion kunne lette din dagligdag. Vores faktura-funktion er let og intuitiv at betjene.

Du kan enten oprette en faktura fra bunden af, eller du kan oprette den ud fra en aftale i kalenderen. Når du klikker Opret ny faktura ud fra en booking i kalenderen, så vil fakturaen blive autoudfyldt med de nødvendige informationer. Du kan vælge at tilføje eller redigere denne information, eller du kan blot klikke Godkend.

 

Let din arbejdsdag og automatiser dit administrative arbejde

Det er helt sikkert, at det administrative arbejde kan tage en masse tid og energi. Det er naturligvis op til dig som behandler, hvilke integrationer du ønsker at aktivere. Men det er helt sikkert, at en integration med et regnskabssystem kan hjælpe med at automatisere din bogføring, og på den måde skabe mere tid, hvor du kan være med dine klienter. Når du markerer din faktura som betalt, kan du angive hvilken måde, den er betalt, hvad enten det er kontant, med betalingskort, mm. Hvis du ønsker at sende din faktura som betalingsanmodning via MobilePay Invoice. Når forbindelsen er oprettet, kan du sende fakturaen til klientens MobilePay ved at klikke på Send med MobilePay-knappen.

Eksempel på faktura i Terapeut Booking

Hold dine kalendere samlet, og få overblik over alle aftaler

Hvad vil det egentlig sige, at have et godt arbejdsflow? Det er nok svært at give et endegyldigt svar, da det kommer an på den enkeltes behandlers behov. Dog vil mange nok nævne, at det at have overblik og styr på administrationen spiller en afgørende rolle.

Par- og psykoterapeut, Kirsten Østrup, har virksomheden Mind Me, og hun nævner blandt andet vigtigheden af at at kunne integrere med Google Kalendar. Terapeut Bookings integration til Google Kalendar gør det utrolig let at skabe overblik over dine forskellige aftaler. På den måde risikerer du ikke, at komme til at modtage en booking fra en klient i et tidsrum du f.eks. har afsat til en privat aftale.

 

Hvordan fungerer Terapeut Booking med Google Kalender?

Du vil kunne vælge, at dine private aftaler fra Google Kalender skal kunne blokere for dine ledige tider på bookingsiden. På den måde, kan du samle dine forskellige kalendere ét sted, og ikke skulle bekymre dig om, at tjekke flere forskellige kalendere.

Integrationen fungerer super nemt – når først du har oprettet forbindelse under Apps-menuen, så vil dine nye bookinger blive automatisk synkroniseret til Google Kalendar. Du vil kunne vælge, om du ønsker at oprette en to-vejs-synkronisering. På den måde, vil dine aftaler fra Terapeut Booking blive vist i Google Kalendar, og dine Google Kalendar-aftaler vil blive vist i Terapeut Booking. Du vil altså have det fulde overblik i begge kalendere, og ikke behøve være nervøs for at du risikerer dobbeltbookinger.

opsætningen af google calendar

Hjælp og support at hente hver dag i Terapeut Booking

Hvis du som behandler starter op i et nyt system, er det ikke sikkert at du har mulighed for eller lyst til at bruge oceaner af tid på at sætte dig ind i alt det tekniske der hører med til at lære et nyt system at kende. Det er utrolig vigtigt – både som ny bruger og som fast bruger gennem længere tid – er der er god og effektiv support at hente. Supporten er en kæmpe kraft i Terapeut Booking, og vi bestræber os altid på at hjælpe vores kunder bedst muligt, og at være lydhøre. Supporten består både i vores mailkontakt, hvor vi sidder klar alle ugens dage til at besvare vores kunders spørgsmål, hvad enten det handler om opstart eller tekniske udfordringer. Tøv aldrig med at kontakte os på [email protected] 

 

Send dine ønsker til systemet vores vej!

Vores kunders ønsker og feedback er et værdifuldt værktøj, når det kommer til forbedring af systemet. Det er jer der benytter systemet, der bedst ved hvad i har brug for, og hvordan systemet bedst kan tilpasses netop jeres faggruppe.

Vores dygtige udviklingsteam arbejder altid på at gøre kundeoplevelsen mere optimal, ved at forbedre eksisterende funktioner og udvikle nye apps og integrationer. Udover mailsupport, så har vi udviklet et hjælpecenter. Vores hjælpecenter er fyldt med detaljerede guides til alle funktioner og integrationer i Terapeut Booking. Vi har også lavet en masse videoguides, som gennemgår opsætning og funktionalitet af mange af vores apps.

hjaelpcenter page

Intuitiv og let at integrere bookingsystem med hjemmeside

Er det vigtigt for dig på nem vis at kunne indsætte dit bookingsystem på din hjemmeside på netop den måde du ønsker? Hos Terapeut Booking bestræber vi os på at gøre dette så let som muligt, og du kan læse og se videoguides om de forskellige muligheder her.

Kirsten nævner også vigtigheden af, at det er nemt at integrere sit bookingsystem på ens hjemmeside.  Det kan også være, at du ikke har en hjemmeside, men blot har en tilstedeværelse på de sociale medier. For at gøre det så nemt som muligt for vores kunder, har vi lavet videoguides, der viser hvordan man på forskellige måder kan indsætte bookingsiden på ens hjemmeside eller andre sociale medier.

 

Mange muligheder for at få din bookingside ud til dine klienter

Du vil eksempelvis kunne finde et link, hvis du ønsker at indsætte din bookingside som integreret element på din hjemmeside. Du vil også kunne finde et link, der vil lede direkte videre et bookingsiden, og endelig et link, der vil henvise til en pop-up. Du kan også indsætte et link på din Instagram, eller måske en knap, der leder til din bookingside på Facebook. Mulighederne er mange, og skriv endelig til os, hvis der er noget du er i tvivl om i denne forbindelse.

Overblik over kalendere i Terapeut Booking

Skræddersy og tilpas din side med nøjagtig de funktioner du ønsker

Hos Terapeut Booking har vi tusindvis af brugere, og vi ønsker naturligvis, at tilpasse systemet så godt som muligt til vores mange forskellige faggrupper. Det siger sig selv, at vi har rigtig mange forskellige typer kunder. Derfor arbejder vores udviklingsteam altid på at designe nye funktioner, som kan være til nytte for så mange brugere som muligt.

Det står dog frit for den enkelte bruger at tilvælge de funktioner de ønsker, hvilket gør det muligt for flere brugere at benytte vores system på tværs af deres mange professioner.

 

Lær vores kernefunktioner at kende!

Der er en en del basisfunktioner, der altid er tilknyttet til standard-abonnementet, såsom kalender, journalisering, fakturering, og Online Booking. Hvis du er nysgerrig på at blive taget med til en gennemgang af systemet, så har vi presset gennemgange af de vigtigste kernefunktioner ind i et webinar, som vi har optaget. 

Dertil kommer de tilvalg, som kan aktiveres i form af apps (både betalende og gratis) eller indstilles i form af et mere skræddersyet og personligt udseende i din Online Booking.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close