Effektiv Klinikadministration hos Efficax Fysioterapi og Osteopati

Jon Timotej interview

Hør hvordan Terapeut Booking hjælper Efficax

med Online Booking, Journalsystem og nem Online Betaling

Et ‘All-in-one’ kliniksystem, som hjælper fysioterapeuterne i Efficax klinikken

 

For Efficax Klinikken i Vanløse, er Terapeut Booking blevet en uundværlig del af deres daglige drift. Med otte behandlere i klinikken har de formået at integrere Terapeut Booking-systemet på en måde, der effektivt håndterer alle aspekter af deres klinikadministration.

Terapeut Booking har gjort det muligt for dem at oprette en online booking, der er let tilgængelig via deres hjemmeside, samtidig med at den fungerer som deres primære værktøj til kalender, journalisering og fakturering. Denne samlede løsning betyder, at de kan have alt administration samlet ét sted, hvilket har vist sig at være afgørende for en nem og effektiv klinikdrift.

 

Få en gratis konto i dagSe vores priser

Brugervenligt faktureringssystem gør det let at håndtere bogføringen på klinikken

 

Terapeut Booking har udviklet et faktureringssystem, der gør de manuelle betalinger ubesværede og enkle – og det er Jon fra Efficax helt enig i. Denne funktion gør det nemt for behandlerne hos Efficax at oprette og sende nye fakturaer til deres klienter på en simpel og overskuelig måde.

Klinikken kan effektivt holde styr på alle deres betalte og ubetalte fakturaer, downloade rapporter om deres totale indtjening og meget mere.

For at gøre faktureringen endnu mere problemfri har klinikken også valgt at integrere vores betalingsløsning, EasyPay, hvor klienterne kan betale direkte ved online booking. Efficax’ klienter kan endda betale med MobilePay-appen, hvilket yderligere forenkler betalingsprocessen hos dem.

Overblik over omsætning under fakturamenuen

Send fakturaer til forsikringsselskaber og andre betalere

 

For Efficax-terapeuterne er det af afgørende betydning at kunne sende fakturaer til forsikringsselskaber og andre samarbejdspartnere.

Mange af Efficax’ klienter kommer gennem forsikringsordninger, og med hjælp fra Terapeut Booking kan afregningen foregå direkte med tredjeparten uden om klienten. Vores app, “Kontakter og betalere“, er specifikt designet til dette formål. Den giver Efficax mulighed for at oprette alternative betalere for en klient, såsom forældre eller forsikringsselskaber. Det letter det administrative del af arbejdet i klinikken når det kan gøre direkte via Terapeut Booking.

Alternativt kan behandlerne også vælge at sende fakturaer via EAN-appen. Med EAN-fakturering kan de sende regninger til virksomheder, kommuner og institutioner, der har et EAN-nummer.

Kontakter og betalere

Har du en fysioterapi klinik med flere medarbejdere eller indlejere?

 

På Efficax klinikken, hvor de ikke har ansat en receptionist, har Terapeut Booking vist sig som den ideelle løsning. Systemet er skræddersyet til at hjælpe terapeuter og klinikker, som Efficax, i deres daglige administration og drift. Det tilpasser sig ubesværet til forskellige scenarier, uanset om du har mange medarbejdere, indlejere, flere lokationer, eller om du har en receptionist ansat eller ej.

Hos Efficax har de både osteopater, fysioterapeuter og massører ansat og med vores medarbejder– og indlejer-app integreret hos dem kan de let og enkelt oprette separate logins og administrere deres medarbejderes adgangsrettigheder, således at deres behandlere kun kan se deres egne klienter og kalendere– en vigtig funktion i overensstemmelse med GDPR.

 

Få en gratis konto i dagSe vores priser

Har du også brug for at kommunikere med en kollega i sundhedsvæsenet?

 

Efficax’s behandlere har mulighed for at kommunikere med deres kollegaer andre steder i sundhedsvæsenet via vores Medcom-app. Vores MedCom app er en integration, der kan benyttes af til fysioterapeuter og psykologer, med eller uden ydernummer. Via vores Medcom app kan Fysioterapeuter:

  • hente henvisninger til Terapeut Booking.
  • sende en epikrise til en kollega i sundhedsvæsenet.
  • sende et korrespondancebrev til en kollega i sundhedsvæsenet.
  • med ydernummer kan afregne med regionen.

Indberet direkte til Sygeforsikring ‘Danmark’

 

Mange af Efficax’ klienter er medlemmer af Sygeforsikring ‘Danmark’, og derfor har de aktiveret ‘Danmark’-appen i deres Terapeut Booking-system. Dette giver behandlerne mulighed for direkte, i Terapeut Booking at angive, hvilke af deres ydelser der skal indberettes til “danmark”, samt hvilke “danmark”-grupper deres klienter tilhører. Integrationen med Terapeut Booking gør det muligt for behandlerne at indberette tilskudsberettigede ydelser til “danmark” automatisk og efterfølgende afregne med klienten.

Ikon der indikerer at klienten er medlem af danmark

Kernefunktioner du altid får med – og resten kan tilvælges!

Standard-abonnementet hos Terapeut Booking indeholder en række kernefunktioner, herunder Online Booking, Kalender, Journaler og faktureringsfunktionen. Udover disse kernefunktioner tilbyder vi også et væld af ekstra apps og funktioner, der kan aktiveres gennem vores app-modul. Dette inkluderer populære muligheder som Medcom-appen, Tryg behandlerbooking og Sygeforsikring Danmark. Opdag de mange funktioner og apps på vores hjemmeside for at lære, hvordan Terapeut Booking kan optimere styringen af din klinik.

Vores mål er at frigøre din tid, så du kan fokusere på det, du er bedst til – at hjælpe dine klienter. Systemet er intuitivt og let at bruge, hvilket skaber en effektiv og behagelig oplevelse, når du arbejder med det.

Find svar på dine spørgsmål i vores hjælpecenter

Vi har fyldt vores hjælpecenter med detaljerede guides og vejledninger til alle funktioner, apps og integrationer i Terapeut Booking systemet. Vejledningerne er kategoriseret i temaer og er på den måde et opslagsværk, som du altid kan søge i, hvis du er i tvivl om noget. Her finder du også en masse videoguides, som gennemgår opsætning og funktionalitet af mange af vores apps. Derudover har vi også en blog, hvor du kan holde dig opdateret på andre nyheder og opdateringer.

 

Få hjælp af vores kundesupportere

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om, hvorvidt Terapeut Booking kan imødekomme dine behov? Tøv ikke med at kontakte os på [email protected]. Vores kundesupportere sidder klar på mailen og er tilgængelige alle ugens dage.

hjaelpcenter page
Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close