Få mere tid til dine klienter ved automatisering af dit regnskab

Sanne har brugt Terapeut Booking

Sanne har brugt Terapeut Booking,

siden hun startede sin klinik inden for hypnoterapi og akupunktur.

Hold din energi og fokus hos dine klienter

Nyt system betyder ofte nye vaner, og muligvis i denne forbindelse at skulle ændre nogle af ens arbejdsgange. Det er spændende, men det kan også være trættende.

Som behandler er det naturligt, at du ikke har lyst til at lægge alt dit fokus på at sætte dig ind i alle mulige tekniske systemer. Dit bookingsystem skal gerne kunne sætte fut på automatikken på mange administrative opgaver, så du på den måde kan få mere fokus på dine klienter. Målet med at have bogføring, indberetning, osv. til at køre stort set ad sig selv er, at du kan have så lidt opmærksomhed som muligt på dette, og kun koncentrere dig om at give den bedst mulige behandling til dine klienter!

Let din arbejdsgang med bogføring i Dinero

Sanne arbejder med hypnoterapi, akupunktur, kraniosakralterapi og psykoterapi, og beskriver, at en af de vigtigste funktioner for hende i Terapeut Booking er regnskabssystemet Dinero. Dinero hjælper med at bogføre hendes regnskab automatisk og korrekt, og sørger for, at hun ikke skal bruge tid på at få dette til at spille selv. Terapeut Booking tilbyder denne stærke integration, der lader alle klienter og fremtidige fakturaer blive synkroniseret automatisk med Dinero.

 

Regnskabssystemer, der sørger for, at alt spiller

Det kan være en snørklet sag og en stor administrativ byrde at holde styr på alle faktura, kreditnotaer, klienter og ydelser. Og det er ikke alle der har den luksus at have en revisor. Hos Terapeut Booking tilbyder vi integrationer til tre forskellige regnskabssystemer, nemlig e-conomic, Billy og Dinero, der kan være en stor hjælp i forhold til din bogføring. I e-conomic vil du også i kombination med Terapeut Bookings online betalingsløsning EasyPay gøre flowet endnu lettere. Du vil kunne kombinere EasyPays funktion til automatisk at oprette faktura ved booking med e-conomics automatiske bogføring. Hvis du synes dette lyder smart, vil jeg skynde mig at sende dig i retning af vores hjælpecenter, hvor vi har forsøgt at lave en udførlig guide til opsætning af EasyPay. 

dinero app-aktivering

Indberet automatisk fakturaer til Sygeforsikringen “danmark”

Hvis du har klienter som er medlem af Sygeforsikringen “danmark”, så vil du kunne benytte vores “danmark”-app til automatisk at indberette relevante fakturaer. Sanne beskriver denne app som en af de vigtigste funktioner i hendes daglige arbejde med Terapeut Booking. Ud over at kunne indberette dine ydelser automatisk, kan du også gennem denne app indberette events, indberette til andre sygeforsikringer, og meget mere.

Gør det nemt at dele betaling op til forsikringer

Er det en vigtig del af din arbejdsdag at arbejde med indberetning til forsikringer, og er du nysgerrig på, hvad vi kan tilbyde i denne forbindelse? Hos Terapeut Booking har vi et stort fokus på at lette processen med at indberette til forskellige forsikringer. Udover vores integration til “danmark”, så har vi en app kaldet Anden betaler. Denne lader dig gemme en anden betaler (såsom en forælder, en forsikring, etc.) med alle deres oplysninger, og et fast beløb/procentvist beløb. Herefter vil du kunne knytte den anden betaler til en klient, og fakturaen vil automatisk blive splittet i to – en med klientens andel og en med den anden betalers andel. Vi har også indgået et samarbejde med Tryg Behandlerbooking, som du kan læse meget mere om her.

danmark aktiveret i Terapeut Booking

Få værktøjer til at strømline og effektivisere din daglige kommunikation med dine klienter

At effektivisere kommunikationen med dine klienter, kan være endnu en vigtig støtte i dagligdagen. Hos Terapeut Booking kan du indstille, at en bekræftelse på aftale sendes ud automatisk, når du opretter en aftale i kalenderen. Du kan både indstille dette for aftaler du opretter manuelt, og for bookinger der foretages gennem din Online Booking. Terapeut Booking har en hel del af disse typer automatiske beskeder, der kan tilvælges. Heriblandt tælles aflysninger, påmindelser, opfølgende beskeder, osv.

 

Hjælp til at danne sig det fulde overblik med statistik og rapporter

Har du flere medarbejdere i din klinik, hvor det kunne give mening for dig at se statistik på netop den enkelte klinik? Eller savner du blot et værktøj til at få det store overblik? Så kan det være interessant for dig at undersøge vores statistik- og rapporter-funktion. Med statistik kan du se nøgletal for hele virksomheden, eller blot for en enkelt kalender for en angiven tidsperiode. Med rapporter-funktionen kan du vælge at få tilsendt en daglig, ugentlig eller månedlig rapport over omsætningen i din virksomhed. Du kan også vælge, at få tilsendt en medarbejderspecifik rapport!

Billede der viser overblik over e-mail og SMS

Vores supportteam sidder altid klar til at hjælpe!

Hvis systemet driller, eller du er i tvivl om hvordan du får mest ud af en funktion i Terapeut Booking, så må du aldrig tøve med at kontakte os på [email protected]
Det betyder utrolig meget for os, at vores kunder er glade og finder værdi i systemet, og vi bestræber os altid på at yde den bedst mulige support. Vores support består primært af vores kontaktmail, hvor vi sidder klar alle dage i ugen til at hjælpe med alle udfordringer! Hvis der er noget du er i tvivl om og har lyst til at undersøge sagen på egen hånd, så vil du kunne finde detaljerede guides i vores blog eller i vores hjælpecenter.

 

Hvis du helt selv kunne bestemme – hvad ville du så forbedre?

Vores kunders ønsker og feedback er et værdifuldt værktøj, når det kommer til forbedring af systemet. Det er jer der benytter systemet, der bedst ved hvad i har brug for, og hvordan systemet bedst kan tilpasses netop jeres faggruppe.
Vores dygtige udviklingsteam arbejder altid på at gøre kundeoplevelsen mere optimal, ved at forbedre eksisterende funktioner og udvikle nye apps og integrationer.

hjaelpcenter page

Er du i tvivl om du kan skræddersy Terapeut Booking til netop din forretning?

Hos Terapeut Booking har vi tusindvis af brugere, og vi arbejder hver dag på at tilpasse systemet så godt som muligt til hver af vores mange faggrupper. Det er også muligt, at du som Sanne favner flere faggrupper. Det siger sig selv, at vi har rigtig mange forskellige typer kunder med endnu flere forskellige behov.
Vores udviklingsteam er altid i gang med at udvikle nye funktioner, der kan være til gavn for så mange brugere som muligt. Som bruger i Terapeut Booking er du fri til at aktivere netop de funktioner du ønsker, og som giver mening for dig i dit daglige virke.

Lær mere og få en introduktion til vores kernefunktioner!

Er du nysgerrig på at lære mere om mulighederne i Terapeut Booking? Det er i hvert fald sikkert, at vi har mange muligheder for at tilvælge både gratis og betalende apps efter dine behov. Der er også mange kernefunktioner som altid er en del af standard-abonnementet. Dette er funktioner såsom kalender, journalisering, fakturering, og Online Booking. Hvis har lyst, så vil vi gerne invitere dig med til en gennemgang af systemet, hvor vi i et optaget webinar gennnemgår disse basisfunktioner!

 

 

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close