Tilføj rabatter til dine fakturaer

Camilla Hahn
18-01-2020
1 minutters læsetid
notesblok med mange tal på ved siden af laptop

Nu har udviklingen været igang igen, og denne gang har de lavet en tilføjelse til systemets basisfunktioner, som har været meget efterspurgt i forhold til fakturering. Udviklingen har nemlig nu gjort det muligt at lave rabatter på dine ydelser, når du fakturere dine klienters aftaler.

Denne funktion åbner for en helt masse muligheder, fordi du kan lave rabatter i procenter, som bliver trukket fra fakturaens ydelser. Du kan altså også give flere rabatter på samme faktura, ved at give forskellige procenter på hver ydelse.

Det kan være, at du har lavet en særlig aftale med en klient om, at hun får en ydelse til en nedsat pris. Det kunne også være, at du generelt giver rabatter på ydelser om fredagen. Eller måske kører du en specifik kampagne, hvor alle aftaler i januar måned får 50% rabat på den billigste ydelse. Der er mange muligheder for, hvordan du kan bruge den nye tilføjelse til faktureringsfunktionen!

 

Funktionen er super intuitiv at bruge, men jeg har alligevel her lavet en lille guide til, hvordan du giver dine klienter rabatter på deres fakturaer. Så kan du komme igang med at bruge det med det samme! 🙂


Sådan giver du dine klienter rabatter på dine ydelser:

  • Start med at gå til fakturamenuen i systemet, og opret en ny faktura.
  • Herinde opretter du en faktura som sædvanligt, enten ud fra en klientaftale eller bare ved at vælge en ydelse, du gerne vil fakturere.
  • På hver ordrelinje, vil der være et felt ved navn ‘Rabat’ hvor du kan tilføje en rabat i procent:

Ordrelinje i fakturavisning

  • Når du har tilføjet et tal i feltet med rabat vil rabatten automatisk trækkes fra ydelsens pris.

Og så er du egentlig klar til at give rabatter til dine klienter! Hvis du har brug for noget hjælp til funktionen, eller bare har nogle generelle spørgsmål, så skal du endelig bare skrive til os på [email protected] 😀

 

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close