Slet lukketider i din Online Booking kalender

Camilla Hahn
29-12-2019
1 minutters læsetid
Person der skriver på computer tastatur

Terapeut Booking er altid i udvikling, og derfor har systemet også ændret udseende løbende igennem årene. Dette er noget, der især kan ses, hvis du scroller engang ned igennem bloggen her, og kigger på vores tidligere blogposts med introduktionsvideoer eller billeder fra systemet. Slet lukketider med denne guide.

Det, at systemet bliver opdateret ofte med nye funktioner, men også med nye tilpasninger til systemets udseende, gør også, at det måske kan blive sværere at følge instruktionsvideoer, som er nogle år gamle, da systemet dengang ikke er identisk med, hvordan systemet ser ud nu.

Det har især været tilfældet med vores forskellige guides til, hvordan du kan fjerne lukketider, du har oprettet i kalenderen. Derfor kommer her en lille guide til, hvordan du kan slette den ‘Luk for Online Booking’ du har oprettet i din kalender i systemet, sådan som det ser ud nu.


 

Sådan sletter du en lukketid, du har oprettet i din Online Booking:

  • Du starter med at gå ind under kalendermenuen i din bruger, så du kan se hele din kalender. Herinde vil en lukketid være en skravering i kalenderen, i det tidsrum, du har valgt at holde lukket.
  • Øverst i kalenderen vil du se en knap, der hedder ‘Rediger lukketider’. Denne trykker du på.
Kalenderforside

  • Når du trykker på ‘Rediger lukketider’, vil dine lukketider i stedet blive synlige i kalenderen ligesom en aftale.
Kalenderforside

  • Hvis du trykker på lukketiden, som nu vises som en aftale i din kalender, kan du vælge ‘Rediger aftale’ for at redigere lukketiden.
Lukketider i Terapeut Booking

  • Her vælger du bare ‘Slet’ for at slet lukketider i din online booking.

Og så er det egentlig bare det – nu ved du, hvordan du sletter lukketider i din online booking!

Hvis du har nogle spørgsmål til det, eller bare systemet generelt, så må du endelig skrive ind på [email protected]. Vi sidder klar til at hjælpe dig! 😀

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close