Sådan sælger du dine klippekort i online booking

Er du allerede storbruger af klippekort funktionen, så er jeg sikker på, at vores seneste opdatering af funktionen falder i god jord hos dig. Vi har modtaget flere henvendelser om, at automatisere klippekortfunktionen, sådan så man som behandler slipper for, at skulle oprette et klippekort og derefter tilføje det til klienten.

Vi er derfor super glade for at kunne fortælle, at det nu er muligt for dig, at sælge dine klippekort i online booking og på den måde slipper du for manuelt at skulle tilføje klippekortet til en klient. 😊

Har du allerede oprettet en masse klippekort, som du gerne vil gøre aktive i online booking, så kig med her 👇 hvor jeg viser, hvordan du aktiverer dine klippekort i online booking.

 

Aktiver dine klippekort i online booking

Har du allerede oprettet et klippekort, som du gerne vil sælge i online booking, kan du klikke ind under klippekortet, og så under “Rediger klippekort” aktivere det i online booking, som vist på billedet nedefor:

 

Det skal du være opmærksom på

For at kunne sælge klippekort i online booking, skal du være opmærksom på, at følgende to funktioner er aktiveret:

  1. Klient login i online booking skal være aktiveret, da salg af klippekort kun virker for klienter, som er logget ind. På den måde slipper du for at skulle tilføje det til klienten. Hvis du hopper ind under “Iddstillinger” –> “Klient Login” kan du aktivere det her.
  2. EasyPay skal være aktiveret, så klienten kan købe klippekortet direkte i online booking. Har du brug for hjælp til at sætte EasyPay op, så se vores videoguide for EasyPay.

 

Når det hele er sat op korrekt, skulle din online booking gerne se ud som på billedet her:

 

Ellers så send os endelig en mail på kontakt@terapeutbooking.dk hvis opsætningen driller, vi sidder klar til at hjælpe. 🤩

 

 

Af Maja Tranberg

Community Management & Marketing

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)