Partnerskab for større klinikker

Vores partner funktion åbner op for nye muligheder for større klinikker eller fællesskaber af terapeuter som arbejder selvstændigt under samme tag.

Paulina, medarbejder hos Terapeut Booking

Hvad kan vi tilbyde vores partnere

Er du en del af et fællesskab af selvstændige terapeuter? Leder du efter en måde at administrere flere Terapeut Booking kontoer fra en fælles platform? Så er vores nye partneropsætning muligvis løsningen for dig. Takket være udviklingen af ​​vores 'managerkonto' kan du nu få adgang til og administrere så mange konti, du vil, fra en enkelt hovedkonto.

h

Fælles adminstration

Arbejd uafhængigt som terapeuter og send fakturaer, personlige meddelelser, reservationsbekræftelser og mere separat, mens du stadig er i stand til at administrere alle konti fra din fælles platform.

h

Nøgletal og statistik

Se vigtige statistikker om organisationen eller fællesskabet som helhed, herunder oplysninger om antallet af brugere, der er knyttet til din hovedkonto, og den samlede indtjening.

h

Egen kundeservice

Giv din egen interne servicefunktion ved at tilføje din IT-support e-mail til systemet, hvilket gør det nemt for dine medlemmer at nå ud, når der er brug for hjælp.

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close