Sælg og distribuer igennem Terapeut Booking

Har du et system eller et stykke software som du vil sprede budskabet om? Samarbejd med Terapeut Booking og få muligheden for at vækste med over 40.000 potentielle kunder. Du kan tilbyde dit produkt direkte i vores app katalog. Tag eventuelt et kig på vores eksisterende integrationer. Du kan distribuere dit produkt og nå relevante kundegrupper, som du ellers ikke havde nået ud til. Det eneste det kræver er, at du har et godt produkt til klinikker og terapeuter.

Emil, grundlægger af Terapeut Booking

Nå ud til over 40.000 klinikker og terapeuter

Vi elsker at samarbejde med andre virksomheder, som gavner terapeuter og klinikker. Samarbejd med os, og se resultater med salg via Terapeut Booking. Det er nemt at sætte op, og du får en konkurrencemæssig fordel. Du har mulighed for, at få høj loyalitet hos dine kunder, og vi inkluderer information om jeres virksomhed på Terapeutbooking.dk hjemmesiden. Dit program kommer naturligvis også med i vores online app katalog, der vises til alle brugere.
Nøglestatistik logo

Bred målgruppe

De mange faggrupper, der alle benytter sig af Terapeut Booking systemet, danner et super grundlag for at få en stabil kundebase. Om det så er til et system, produkt, eller noget helt tredje. Hvis du har et relevant produkt til nogle af de mange faggrupper som vi dagligt har inde på systemet, burde du blive samarbejdspartner.

Kundeservice logo

Nem opsætning

Det er nemt, at komme i gang med et samarbejde. Du skal blot have et system eller noget software, som kan spille sammen med Terapeut Booking systemet. Det er heldigvis rigtig enkelt at strikke sammen. Når de to platforme kan kommunikere sammen, og virker i samspil, kan vi gennemse og godkende jer som samarbejdspartnere med Terapeut Booking.

Konto kontrol logo

Salgskanal

For at vækste som virksomhed, kræver det en plan for flere aspekter af virksomheden. Terapeut Booking kan agere som et Place i jeres marketing mix. Lad vores platform være en ny salgstragt for netop jeres platform. Flere steder hvor jeres produkt sælges, betyder i sidste ende flere salg.

Brand logo

Brand genkendelighed

Du kan nå ud til et bredt, men relevant segment, og sprede genkendelighed for netop dit brand. Ved at lade mange tusinde brugere se dit logo hver dag, øger du genkendeligheden for dit produkt. Brand genkendelighed øger troværdigheden af dit produkt, og tilføjer derved værdi for kunder.

Bliv partner

Perfekt! Vi ser altid frem til at samarbejde med andre virksomheder for at hjælpe klinikker, terapeuter og alle vores andre kunder med at vækste deres forretning. Med Terapeut Booking som salgskanal, og med en direkte integration til vores platform, kan fælleskunder få alt det de skal bruge, samlet ét sted. Vi investerer i glade kunder, og det vil vi fortsætte med. Jo bedre, og jo bredere et system vi kan bygge, jo nemmere kan vi vækste sammen. Gensidig genvist er mottoet, så vi ser frem til at høre fra dig!

API Integrationer til Terapeut Booking

Hvad skal der til, for at få et samarbejde?

Nem proces

Nem proces

Processen for at blive partner er super nem og strømlinet. Det kræver blot, at du har en udvikler eller noget udviklingserfaring selv. Der skal sættes en forbindelse op mellem de to programmer, så de kan kommunikere sammen, og derved integreres med hinanden.

Udvikling med API

Udvikling med API

Vores system bruger en åben API dokumentation. Det betyder, at vores system kan snakke sammen med andre programmer. Hele vores API kan du finde på vores API side.

Godkendelse

Godkendelse

Før at vi kan godkende partnerskabet kræver det, at vi har et såkaldt "proof-of-concept". Kort sagt betyder det, at vi skal se noget af dit produkt eller system samarbejde med noget af vores system, og at dataen overføres korrekt.

Udgivelse

Udgivelse

Når vi har godkendt den færdige integration, så udgiver vi den på vores app katalog til alle vores brugere og på vores hjemmeside. Så kan vores brugere straks komme i gang!

Indsend app og bliv partner

Er du klar til at komme i gang med et partnerskab med Terapeut Booking? Det lyder super! Klik på knappen herunder, og læs mere om præcis hvordan du kommer i gang og bliver godkendt. Udforsk alle mulighederne for partnerskaber og se, hvad der passer bedst til netop dig.

Lær mere og indsend app

Kundeservice

Har du spørgsmål, eller brug for hjælp til noget? Vi står altid til rådighed til at guide dig og svare på alle de spørgsmål du må have. Skriv blot til os på vores kontakt mail her!

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close