Partnerskab for paraplyorganisationer

Med Terapeut Bookings ny partner setup har vi gjort det nemmere for større virksomheder og organisationer at distribuere Terapeut Booking til terapeuter under din virksomheds supervision. Ved at blive en distributør vil det være muligt for dig nemt at administrere en lang række af Terapeut Booking konti, samt at skræddersy prisen på systemet og derved tjene differencen mellem vores og din egen pris. Med en sådan bruger får du også et helt nyt kontrolpanel, hvor du kan tilføje nye underbrugere, ændre navnet på din virksomhedsside, se statistikker over samlet omsætning fra dine forskellige brugere, og meget andet. Du vil også kunne oprette din helt egen login-side, som dine underbrugere logger ind på, når de skal tilgå systemet. Her vil du eksempelvis kunne tilføje dit eget logo, og på denne måde personliggøre siden, så den passer til din virksomhed. Tag et kig på vores videoguide, der gennemgår dette.

Pia, medarbejder hos Terapeut Booking

Hvad vi tilbyder vores partnere

Er du leder af et større firma eller en kæde af klinikker? Leder din virksomhed efter en delt løsning til journaler og bookinger på tværs af jeres domæne? Så har Terapeut Booking svaret til dig! Vores nye partner setup giver dig adgang til din egen 'manager bruger', hvor du kan administrere et stort antal af Terapeut Booking konti fra én enkelt platform.

Partner Feature

En hovedkonto

Logge ind på alle individuelle brugere, som er knyttet til din hovedbruger for på denne måde at administrere opgaver og opnå bedre indblik i arbejdet hos dine mindre afdelinger.

Partner Feature

Nøgletal og statistik

Se nøgle-statistikker omkring din virksomhed, inklusiv antallet af timer brugt med klienter i alt, information om hver bruger kædet sammen med firmaet, og jeres totale omsætning.

Partner Feature

Egen kundeservice

Tilbyde din egen interne kundeservice funktion ved at tilføje din virksomheds email adresse og logo i systemet.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close