Overfør dine klientdata sikkert til Terapeut Booking

Camilla Hahn
18-08-2019
1 minutters læsetid
Person rækker hænder med handsker op i vejret

Hvis du har været bruger hos os i noget tid, og eventuelt tidligere er skiftet fra et andet system til Terapeut Booking, så er du måske bekendt med vores import/eksport menu. I import/eksport menuen kan du selv eksportere forskellige data fra systemet såsom klienter, journaler, fakturaer og meget mere, samt importere dine klientdata fra andre systemet, såfremt du har fået dem i en CSV fil.

Vores import/eksport menu er super smart, når det gælder om selv at kunne udtrække sine egne data, samt hvis man føler sig tryg ved selv at importere sine klientdata i systemet. Men vi oplever nogengange, at det kan være utrygt for vores brugere, at skulle importere deres klientdata selv – og det har vi fuld forståelse for!

Derfor har vores dygtige udviklere nu udviklet en ny måde at overføre dine data til systemet på, som foregår helt privat og over en sikker forbindelse, så du kan føle dig tryg når du overfører dine data til os 😀


Sådan foregår det

  • Første skridt er, at du kontakter os på [email protected], og fortæller os, at du gerne vil skifte system til Terapeut Booking (og tusind tak for det!).
  • Herefter opretter vi en sikker ‘Upload side’, som er speciel for lige præcis dig, og sender dig et hemmeligt link til din private Upload side.
    Den ser sådan her ud:
Sikker overførselsside til data
  • Du kan nu gå ind på din private Upload side, og uploade dine klientdata fra et tidligere system via en sikker forbindelse.
  • Når du har uploadet dine klientdata på din private Upload side, skriver du til os igen, og vi sørger for at uploade dine data i systemet fra vores administration.

Så er dine klientdata klar til dig i Terapeut Booking 😉

For at tilføje et ekstra lag af sikkerhed til processen sørger vi selvfølgelig for at slette dine klientdata fra Upload siden efter 30 dage – så er du sikker på, at du følger GDPR-regler fuldstændig!


Vil du gerne skifte til Terapeut Booking? Så skynd dig at skrive til mig på [email protected], så skal jeg nok få dig igang med det samme!

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close