Opdatering: Det nye kalender-system

Camilla Hahn
12-10-2018
1 minutters læsetid
Kalenderforside

Hos Terapeut Booking har vi, siden vi startede i 2013, løbende udviklet nye funktioner og opdateringer af systemet til vores mere end 10,000 brugere fra forskellige steder i verden.  En af de mest efterspurgte tilføjelser til systemet har været muligheden for at oprette mere end én kalender. I forbindelse med vores ny opdatering af designet i systemet har ændret lidt på, hvordan funktionen fungerer. Men bare rolig, her kommer en lille guide til, hvordan den nye funktion fungerer:

Når du logger ind ser man, som altid, sin kalender som det første – nu har man bare en knap i højre hjørne, der hedder “Mine kalendere”.

Knap til at vise synlige kalendere på kalenderforsiden

Når man klikker på knappen, vises der en dialog-boks, som indeholder de kalendere, man har oprettet. Ved at klikke på den enkelte kalender, kan man aktivere/deaktivere den i kalendervisningen.

Kalenderforsiden

Hvis man vil tilføje en ny kalender, kan man nemt gøre det ved at klikke på “Tilføj kalender” og derefter skrive et navn og vælge en farve til den nye kalender.

Tilføj kalender knap på kalenderforsiden
Vælg om der skal kunne bookes i denne kalender igennem Online Booking

Husk at aktivere kalenderen i “Online Booking” hvis dine klienter skal kunne booke en tid i den nye kalender.
Skulle du få brug for at aktivere den i Online Booking på et senere tidspunk, kan du altid gøre det under “Indstillinger” –> “Online Booking”.

Sidst men ikke mindts, kan man redigere i eksisterende kalendere ved at trykke på “Rediger-ikonet” ud for den enkelte kalender. Hvis man vil bytte om på rækkefølgen af sine kalendere, kan man trække/slippe sine kalendere ved at klikke på ↑↓-ikonet til den ønskede rækkefølge.

Synlige kalendere på kalenderforsiden
Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close