Terapeut Booking og Nordhealth slår sig sammen

Oliver
31-01-2022
3 minutters læsetid
Logoer fra Nordhealth og Terapeut Booking

Skrevet af Bo & Emil, grundlæggerne af Terapeut Booking

Kære alle

For cirka 8 år siden grundlagde vi Terapeut Booking, og vi har elsket rejsen fra dag 1. Vi har været heldige at arbejde sammen med fantastiske mennesker, super fede kunder og skønne leverandører som alle har gjort det til en fantastisk tid for os. Det er vi helt enormt taknemmelige for.

I de sidste par år har vores marked oplevet en del konsolidering (Konkurrenter køber hinanden), og især pandemien har sat meget fokus på sundhedsteknologi og systemer som Terapeut Booking. Vi ved at det er vigtigt, at vi bevarer et stærkt fundament i vores forretning, så vi kan blive ved med at udvikle et produkt vi er stolte af, i et miljø hvor vi ser en stigende konkurrence. Vores mål har altid været, at sikre, at Terapeut Booking er det bedst mulige produkt det kan blive for vores kunder.

De sidste par år har vi været usikre på, om vi kan fortsætte vores rejse uden at slå os sammen med andre succesfulde spillere. Vi har derfor selv overvejet at købe konkurrenter ligesom vi har overvejet at fusionere eller lade os sælge.

Sammen med Nordhealth kan vi gøre Terapeut Booking endnu bedre

Fra i dag er vi officielt en del af firmaet Nordhealth. Det har været en stor beslutning, og vi har overvejet vores muligheder nøje. Det er ekstremt vigtigt for os, at det forbliver som det altid har været for vores kunder, personale og os selv. Nordhealth har værdier og kultur, der stemmer overens med vores egen, og vi deler den samme vision for fremtiden og i fællesskab med Nordhealth, vil vi kunne bibringe mere funktionalitet og brugervenlighed til vores platform.

Vores drøm er, at vi kan være det bedste system for klinikker og selvstændige behandlere og vi mener at vores nye ejerskab kan være med til at gøre lige præcis dét ekstra der skal til, for at vi kan fortsætte rejsen mod netop dén mission.

Vi ved, at der kan være en del spørgsmål i forbindelse med det her, og som sædvanlig er alle vores kunder, leverandører og evt. andre interesserede meget velkommne til at skrive til os på [email protected], hvis der er spørgsmål eller bekymringer. Vi har allerede samlet en liste over spørgsmål og svar nedenfor, som vi mener er relevante:

? Hvem skal drive Terapeut Booking nu?

De samme mennesker som før. Intet vil ændre sig i vores team(s) overhovedet.

? Vil noget ændre sig for mig som kunde?

Nej, Terapeut Booking vil fortsat blive drevet af de samme mennesker med samme mål: Skabe gode produkter og oplevelser, som vores kunder elsker.

? Er mine data sikre?

Ja, Terapeut Booking kører på de samme servere og den samme opsætning, som vi altid har gjort. Intet ændrer sig.

?‍♂️ Skal jeg – som kunde – gøre noget i denne forbindelse?

Nej, intet ændrer sig for dig eller dine data.

?‍⚕️ Hvem er Nordhealth?

Nordhealth er en nordisk sundhedssoftwarevirksomhed, der bygger software til primært nordiske veterinær- og terapiklinikker. Nordhealth er børsnoteret i Norge. De blev oprindeligt grundlagt i Finland af Janne Huttunen. Det blev i 2018 købt af Charles MacBain, som nu er administrerende direktør og storaktionær. Fra i dag er Terapeut Booking ejet af Nordhealth, men vi beholder vores eget navn.

? Hvad bliver Terapeut Bookings rolle i dette nye setup med Nordhealth?

Nordhealth har allerede en masse klinikker som kunder rundt om i verden. De arbejder typisk med større klinikker og hospitaler og det er de rigtig gode til. Vi slutter os til Nordhealth som det første produkt i koncernen, som har benhårdt fokus på at udvikle en løsning hvor klinikker og selvstændige behandlere kan klare det meste selv.

Vi er meget spændte på fremtiden, og vi ser frem til at udvikle og forbedre Terapeut Booking sammen med Nordhealth 🙂

Skrevet af Bo & Emil, grundlæggerne af Terapeut Booking

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close