Sådan sletter du en lukning af online booking på mobilen

Hej alle sammen!

Jeg har modtaget flere spørgsmål om, hvordan man sletter en lukning af online booking på mobilen. Layoutet er en lille smule anderledes i mobilversionen, så jeg tænkte derfor, at jeg lige ville lave en lille guide til, hvordan man hurtigt kan gøre det på mobilen også.

Hvis du starter med at gå ind under kalenderen og finder den dag, hvor lukningen er oprettet, og derefter klikker på hængelåsikonet oppe i toppen.

Terapeut Booking kalendervisning fra telefon. Pil mod "rediger lukketider"

Herefter klikker du på selve lukningen i kalenderen som vist nedenfor.

Lukketid vist som aftale i kalenderen

Her klikker du så på “Rediger aftale”.

Redigering af lukketid på telefon

Herefter klikker du på “Slet” nede i bunden.

Sletning af lukketid fra kalenderen på telefon

Og til allersidst på “OK”.

Bekræftelse af sletning af lukketid på telefon

Herefter skulle du gerne få en meddelelse nede i bunden af skærmen, hvor der står, at lukningen er blevet slettet.

Bekræftelse på telefon om, at lukketiden er blevet slettet

Jeg håber denne guide giver mening, ellers er du altid velkommen til at sende mig en mail på maja@terapeutbooking.dk ?

// Maja