Integration

Zoho subscriptions

Integrer Zoho subscriptions med Terapeut Booking, så du kan sælge abonnementer til dine klienter gennem din klinik

Kalender funktion i Terapeut Booking
Zoho Subscriptions logo
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps Zoho Subscriptions logo

Sådan bruger du Zoho subscriptions i Terapeut Booking

Zoho Abonnementer er en fakturerings- og abonnementsadministrationsapp, der hjælper med fakturering og opkrævning til administration af abonnementer. Når man har en stor klientbase, kan det effektivisere hverdagen, at kunne sælge abonnementer. Dette kan være til events, eller blot til almindelige bookinger i din klinik. Abonnementer gør at dine klienter kan komme igen uden at skulle betale hver gang for deres booking. Det er  vigtigt at kunne holde godt styr på sine abonnementer direkte i systemet og sørger for at klienterne har muligheden for at købe en abonnement service. I Terapeut Booking benytter vi os af Klippekort som er en funktion, hvor du kan sælge dine klienter klippekort med et valgfrit antal klip. Dine klienter kan bruge klippekort  til enten events eller almindelige bookinger. Klippekort funktionen er en form for abonnement, som dine klienter betaler for - og derved kan booke sig ind hos dig gennem klippekortet til dine ledige tider.

Kom godt i gang med Zoho subscriptions

For at komme i gang med at integrere Zoho subscriptions til Terapeut Booking, skal du oprette forbindelse til Zapier i vores system. Dette kan du gøre inde på din profil, under menuen "apps" hvor du finder forbindelsen til Zapier. Du vil blive taget i gennem en opsætningsguide, som gør det nemmere for dig at få integreret de funktioner du ønsker at sætte op med Terapeut Booking. Det vil hermed være dit helt eget skræddersyet setup. Dette giver dig samtidig mulighed for at integrere til flere tusinde andre apps også.

Zapier logo
Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Efterspørg en Zoho subscriptions applikation til Terapeut Booking

Vi har masser information på både vores blog og vores sociale medier, som du finder mere informationer på, når du bruger Terapeut Booking. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Skriv til os hvis du har brug for mere hjælp lige her

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]eutbooking.dk

Har du et spørgsmål? close