Integration

Zoho subscriptions

Integrer Zoho subscriptions med Terapeut Booking, så du kan sælge abonnementer til dine klienter gennem din klinik. Administration af abonnementer bliver kompliceret, når kunder har flere abonnementer. Gør det nemt med Zoho-abonnementer. Du kan sende en enkelt samlet faktura til en kunde, der har abonneret på flere ydelser eller events, samt justere deres kreditter.

Sådan bruger du Zoho subscriptions i Terapeut Booking

Zoho Abonnementer er en fakturerings- og abonnements administrations app, der hjælper med fakturering og opkrævning til administration af abonnementer. Når man har en stor klientbase, kan det effektivisere hverdagen, at kunne sælge abonnementer. Dette kan være til events, eller blot til almindelige bookinger i din klinik. Abonnementer gør at dine klienter kan komme igen uden at skulle betale hver gang for deres booking. Det er  vigtigt at kunne holde godt styr på sine abonnementer direkte i systemet og sørger for at klienterne har muligheden for at købe en abonnement service. På denne måde vil du nu have overblik over dine klienter og kunne bruge din tid på det du bedst kan llide - nemlig at fokusere på dine klienter, og ikke en masse administrativt arbejde. I Terapeut Booking benytter vi os af Klippekort som er en funktion, hvor du kan sælge dine klienter klippekort med et valgfrit antal klip. Dine klienter kan bruge klippekort  til enten events eller almindelige bookinger. Klippekort funktionen er en form for abonnement, som dine klienter betaler for - og derved kan booke sig ind hos dig gennem klippekortet til dine ledige tider. Zoho Subscriptions giver dig mulighed for at tilføje og administrere flere prisplaner til dit produkt eller din tjeneste. Dette giver dig mulighed for at nå ud til en bredere vifte af potentielle kunder. Du kan få et smugkig i alle prisdetaljerne fra et program. Du kan også give folk lov til at prøve dine produkter engang ved at tilbyde en prøveperiode.

Kom godt i gang med Zoho subscriptions

Zoho subscriptions er en del af Zapier integrationen. For at komme i gang med at integrere Zoho subscriptions til Terapeut Booking, skal du oprette forbindelse til Zapier i vores system. Dette kan du gøre inde på din profil, under menuen "apps" hvor du finder forbindelsen til Zapier. Du vil blive taget i gennem en opsætningsguide, som gør det nemmere for dig at få integreret de funktioner du ønsker at sætte op med Terapeut Booking. Det vil hermed være dit helt eget skræddersyet setup. Det er super smart at automatisere dit arbejde med Zapier. Dette giver dig samtidig mulighed for at integrere til flere tusinde andre apps også.

Zapier logo
Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Efterspørg en Zoho subscriptions applikation til Terapeut Booking

Vi har masser information på både vores blog og vores sociale medier, som du finder mere informationer på, når du bruger Terapeut Booking. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Skriv til os hvis du har brug for mere hjælp lige her

Zoho subscriptions

Integrer Zoho subscriptions med Terapeut Booking, så du kan sælge abonnementer til dine klienter gennem din klinik

Sådan bruger du Zoho subscriptions i Terapeut Booking

<a href=”https://zapier.com/apps/zoho-subscriptions/integrations”>Zoho Abonnementer</a> er en fakturerings- og abonnementsadministrationsapp, der hjælper med fakturering og opkrævning til administration af abonnementer.
Når man har en stor klientbase, kan det effektivisere hverdagen, at kunne sælge abonnementer. Dette kan være til events, eller blot til almindelige bookinger i din klinik. Abonnementer gør at dine klienter kan komme igen uden at skulle betale hver gang for deres booking. Det er  vigtigt at kunne holde godt styr på sine abonnementer direkte i systemet og sørger for at klienterne har muligheden for at købe en abonnement service. <a href=”https://terapeutbooking.dk/hjaelp/apps/abonnementer/”>Terapeut Booking har også en integreret Abonnementer-app.</a>

I Terapeut Booking benytter vi os af <a href=”https://terapeutbooking.dk/funktioner/tiltraek-flere-kunder-med-digitale-klippekort-til-specielle-priser/”>Klippekort</a> som er en funktion, hvor du kan sælge dine klienter klippekort med et valgfrit antal klip. Dine klienter kan bruge klippekort  til enten events eller almindelige bookinger. Klippekort funktionen er en form for abonnement, som dine klienter betaler for – og derved kan booke sig ind hos dig gennem klippekortet, uden hver gang at skulle betale.

Kom godt i gang med Zoho subscriptions

For at komme i gang med at integrere Zoho subscriptions til Terapeut Booking, skal du oprette forbindelse til <a href=”https://terapeutbooking.dk/apps/zapier/”>Zapier</a> i vores system.
Dette kan du gøre inde på din profil, under menuen “apps” hvor du finder forbindelsen til <a href=”https://terapeutbooking.dk/apps/zapier/”>Zapier</a>.
Du vil blive taget i gennem en opsætningsguide, som gør det nemmere for dig at få integreret de funktioner du ønsker at sætte op med Terapeut Booking. Det vil hermed være dit helt eget skræddersyet setup.
Dette giver dig samtidig mulighed for at integrere til flere tusinde andre apps også.

Opret en gratis konto

Installer Zapier appen

Efterspørg en Zoho subscriptions applikation til Terapeut Booking

Zoho subscriptions er ikke en direkte integration gennem Terapeut Booking – men en integration man kan oprette gennem Zapier. Vi har masser information på både vores blog og vores sociale medier, som du finder mere informationer på, når du bruger Terapeut Booking. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Skriv til os hvis du har brug for mere hjælp! 🙂

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close