Integration

Integrer Zenegy til Terapeut Booking

Zenegy er et fuldt service lønsystem, der revolutionerer lønmarkedet med automatiserede løsninger, fleksibilitet og en række komplekse funktioner pakket ind i en intuitiv brugerflade. Zenegy er løn på en helt ny måde. Det er blandt andet muligt for dig som bruger at godkende løn for dine medarbejder digitalt, bogføring, ferieregistrering og meget mere. Få derfor kontrol og definer dine arbejdsgange for godkendelse af løn,

Kalender funktion i Terapeut Booking
Zenegy Logo
Integration under udvikling

Under udvikling

Denne integration er ved at blive udviklet og vi vil meget gerne have din feedback. Hvis du er interesseret i denne integration så skriv gerne til os.

Kontakt os for at høre mere
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps Zenegy Logo

Zenegy effektivisere din hverdag

Med en integration til Zenegy slipper du for papirarbejde og et separat system til lønregistrering. Du har derfor med en integration til Zenegy gennem Terapeut Booking muligheden for at holde dit lønsystem samlet med din online booking. Det nemmere overblik giver dig luft i hverdagen, til at holde styr på din klinik og dine aftaler, det er samtidig muligt dog dig at bogfører din virksomheds lønudgifter og nemmere afstemme til din indkomst. Hvis du allerede nu benytter dig af enten Billyeller E-conomic som værende dit bogførings og regnskabs system, så kan du stadig gøre brug af dette - men Zenegy er en funktion hvor du kan holde det hele samlet hvis du såfremt dette.

Hvad kan Zenegy med Terapeut Booking?

Zenegy hjælper dig til dagligt med at holde styr på din lønregistrering, ved at du kan gå ind direkte gennem systemet og nemt og sikkert sørger for automatiseret og funktionelt at tilpasse, registrer og udbetale løn til dine medarbejder. Zenegy beregner, indberetter og overfører nemlig automatisk alle betalinger til løn, SKAT, AM-bidrag, ATP, feriepenge, barsel og pension. Det er uanset om der skal udbetales månedsløn, 14-dages løn eller B-indkomst. Mulighed for at overføre til medarbejderens NemKonto eller konto efter eget valg.

Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Få Zenegy til Terapeut booking.

Vi har masser information på både vores blog og vores sociale medier, som du finder mere informationer på, når du bruger Terapeut Booking. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Skriv til os hvis du har brug for mere hjælp lige her

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close