Integration

Integrer Zenegy til Terapeut Booking

Zenegy er et fuldt service lønsystem, der revolutionerer lønmarkedet med automatiserede løsninger, fleksibilitet og en række komplekse funktioner pakket ind i en intuitiv brugerflade. Zenegy er løn på en helt ny måde. Det er blandt andet muligt for dig som bruger at godkende løn for dine medarbejder digitalt, bogføre, ferieregistrere og meget mere. Det er nu nemmere end nogensinde at tjekke og godkende dine medarbejderes løn, og med en integration med Terapeut Booking kan det hele være samlet et enkelt sted.

Kalender funktion i Terapeut Booking
Zenegy Logo
Integration under udvikling

Under udvikling

Denne integration er ved at blive udviklet, og vi vil meget gerne have din feedback. Hvis du er interesseret i denne integration så skriv gerne til os.

Kontakt os for at høre mere
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps Zenegy Logo

Zenegy integration samler lønsystem og online booking

Med en integration til Zenegy slipper du både for papirarbejde og for at have et separat system til lønregistrering. En integration mellem Zenegy og Terapeut Booking vil nemlig gøre det muligt for dig at holde dit lønsystem samlet med dit online bookingsystem - og det skaber et nemt og overskueligt overblik, der giver dig tid til at fokusere på det, du gør bedst - nemlig at tage dig af dine klienter. Derudover er det også muligt for dig at bogføre dine virksomheds lønudgifter og derved nemmere afstemme til din indkomst. Hvis du allerede nu benytter dig af enten Billy eller E-conomic som dit bogførings- og regnskabssystem, så kan du naturligvis stadig dette. Denne løsning er lige så smart og nem - men Zenegy gør det også muligt for dig at holde det hele samlet et sted.

Automatiser lønregistrering med Zenegy og Terapeut Booking

Med Zenegy kan du tilgå din lønregistrering direkte gennem systemet. Det giver et bedre overblik og tillader automatisk tilpasning, registrering og udbetaling af løn til medarbejdere. Zenegy beregner, indberetter og overfører nemlig automatisk alle betalinger til løn, SKAT, AM-bidrag, ATP, feriepenge, barsel og pension. Det er uanset, om der skal udbetales månedsløn, 14-dages løn eller B-indkomst. Der er også mulighed for at overføre til medarbejderens NemKonto eller konto efter eget valg. Vores nuværende integration med Relion gør det også muligt at have et sted, hvor du holder overblik over vagtplaner og lønninger. Denne integration kan du få i dag nemt og hurtigt, eventuelt ved hjælp af vores super smarte guide, som også indeholder en video, der fortæller dig præcis hvad du skal gøre for at udføre denne integration. Er du i tvivl om noget kan du altid skrive ind til vores super dygtige support hold, som altid sidder klar på tasterne. Send en mail til [email protected]

Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Få Zenegy til Terapeut booking

Zenegy integrationen er i øjeblikket under udvikling, men vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du er interesseret i at sætte integrationen op eller høre mere. Skriv gerne til os, hvis der er noget, vi kan hjælpe med - stort som småt.

Skriv til os, hvis du ønsker en Zenegy integration
Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close