Integration

Integrer Web-Regnskab med Terapeut Booking

Web-Regnskab.dk er et komplet regnskabsprogram, der simplificerer regnskabsføringen i din virksomhed. Ved at integrere Web-Regnskab bruger du mindre tid på regnskab og mere tid på det du brænder for - nemlig at drive din klinik. Kort sagt er Web-Regnskab et brugervenligt system til at føre regnskab og holde styr på din forretning. Web-Regnskab opdateres automatisk med dine fakturaer fra Terapeut Booking. Herudover kan du lave rapporter af din indtjening, så du kan følge din forretnings vækst. Det er derfor det perfekte system til dig, der vil have et nemt og brugervenligt regnskabssystem, der automatisk holder styr på dit regnskab igennem Terapeut Booking.

Kalender funktion i Terapeut Booking
Web-Regnskab logo
Integration under udvikling

Under udvikling

Denne integration er ved at blive udviklet, og vi vil meget gerne have din feedback. Hvis du er interesseret i denne integration så skriv gerne til os.

Kontakt os for at høre mere
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps Web-Regnskab logo

Web-Regnskab sparer dig tid i hverdagen

Med en integration til Web-Regnskab bliver det tidskrævende arbejde som det er, at føre regnskab, meget hurtigere - det tager faktisk kun en brøkdel af tiden. Det der kan automatiseres bliver automatiseret, det vil sige at Web-Regnskab finder og overfører alle fakturaer og mere fra Terapeut Booking til deres system. Det skaber et lækkert overblik, luft i hverdagen og en effektiviseret klinik at have dette integreret med din Terapeut Booking. På denne måde bliver det meget nemmere for dig at holde din klinik. Undgå rod med papirerne og knas med tallene, da Web-Regnskab automatisk kan hjælpe dig. Terapeut Booking har allerede integrationer med Dinero, E-conomic og Billy. Alle disse integrationer er til for at gøre netop din hverdag endnu nemmere. Sæt dit regnskab ind et sted, hvor de kan simplificere det for dig. Hvorfor ikke gøre det lettere for sig selv?
Du får de redskaber der skal til for at holde styr og overblik over din økonomi. Og vi sikrer at regnskabs-systemet altid har dine opdaterede fakturaer og klienter, så du kan holde styr på din kliniks økonomiske data, uden ekstra arbejde på regnskabet.

Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Få Web-Regnskab til Terapeut Booking

Vi har masser information på både vores blog og vores sociale medier, som vi opdaterer når der kommer nyt om denne integration. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Skriv til os hvis du har brug for mere hjælp lige her
Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close