Integration

Simplero

Integrer Simplero til Terapeut Booking, for muligeden til at holde online kurser, lave marketing og meget mere i din klinik. Simplero er et shop system udviklet i danmark. Det er designet til at sælge virtuelle ydelser, og at gøre det så nemt som muligt for dig. Simplero henvender sig til virksomheder eller klinikker, der sælger viden, rådgivning og coaching.

Kalender funktion i Terapeut Booking
Simplero logo
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps Simplero logo

Sådan bruger du Simplero i Terapeut Booking

I Terapeut Booking arbejder vi på en funktion hvor man kan holde online kurser for sine klienter, men da det er en funktion der kun er på tegnebrættet og under udvikling, så har vi fundet frem til Simplero. Simplero er en integreret software som muliggøre det for dig, som behandler at afholde online kurser, som hoved fokus. Derudover får du muligheden for at benytte dig af blandt andet E-mail-marketing, fakturering, medlemswebsteder og levering af indhold, alt sammen i en enormt brugervenlig og overkommelig pakke, som hedder Simplero. Simplero er en del af vores Zapier integration. Når du benytter dig af Zapier integrationen, vælger du helt selv hvordan det skal sættes op. Dette betyder at du nemt og sikkert kan sætte dit system op til at være mere skræddersyet. Du kan også vælge at benytte dig af Videomøder til at holde dine behandlinger online direkte fra vores egen bookingside. Videomøder giver dig en enkel opsætning for dig og din klient til afholdelse af videomøder, og derved en unik mulighed for at gøre dig mere uafhængig i arbejdsdagen. I den tid vi lever i er det vigtigt at gøre det nemt, at kunne rykke din praksis, og derfor også eventuelt benytte sig af videokonsultationer, online kurser eller lignende. Her kan du både vælge Simplero eller vores helt egne muligheder. Du kan finde det hele under "apps" inde på din egen konto.

Kom godt i gang med Simplero i dag

For at komme i gang med at integrere Simplero til Terapeut Booking, skal du oprette forbindelse til Zapier i vores system. Inde på din profil, under menuen "apps" kan du oprette forbindelse til Zapier. Du vil blive taget i gennem en opsætningsguide, som gør det nemmere for dig at få integreret de funktioner du ønsker at sætte op med Terapeut Booking. Det vil hermed være dit helt eget skræddersyet setup. Det smarte med Zapier funktionen er netop at du får muligheden for at sætte disse såkaldte "triggers" op direkte mellem Terapeut Booking og Simplero integrationen i Zapier

Zapier logo
Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Efterspørg en Simplero applikation til Terapeut Booking

Vi har masser information på både vores blog og vores sociale medier, som du finder mere informationer på, når du bruger Terapeut Booking. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Skriv til os hvis du har brug for mere hjælp lige her

Simplero

Integrer Simplero til Terapeut Booking, for muligeden til at holde online kurser, lave marketing og meget mere i din klinik.

Sådan bruger du Simplero i Terapeut Booking

I Terapeut Booking arbejder vi på en funktion hvor man kan holde online kurser for sine klienter, men da det er en funktion der kun er på tegnebrættet og under udvikling, så har vi fundet frem til <a href=”https://simplero.com/”>Simplero</a>.
Simplero er en integreret software som muliggøre det for dig, som behandler at afholde online kurser, som hoved fokus. Derudover får du muligheden for E-mail-marketing, fakturering, medlemswebsteder og levering af indhold, alt sammen i en brugervenlig og overkommelig pakke.
Når du benytter dig af Zapier integrationen, vælger du helt selv hvordan det skal sættes op. Dette betyder at du nemt og sikkert kan sætte dit system op til at være mere skræddersyet.

Kom godt i gang med Simplero i dag

For at komme i gang med at integrere Simplero til Terapeut Booking, skal du oprette forbindelse til <a href=”https://terapeutbooking.dk/apps/zapier/”>Zapier</a> i vores system.
Inde på din profil, under menuen “apps” kan du oprette forbindelse til <a href=”https://terapeutbooking.dk/apps/zapier/”>Zapier</a>.
Du vil blive taget i gennem en opsætningsguide, som gør det nemmere for dig at få integreret de funktioner du ønsker at sætte op med Terapeut Booking. Det vil hermed være dit helt eget skræddersyet setup.
Det smarte med Zapier funktionen er netop at du får muligheden for at sætte disse såkaldte “triggers” op direkte mellem Terapeut Booking og <a href=”https://zapier.com/apps/simplero/integrations”>Simplero integrationen i Zapier</a>

Få en gratis konto

Installer Zapier appen

Efterspørg en Simplero applikation til Terapeut Booking

Vi har masser information på både vores blog og vores sociale medier, som du finder mere informationer på, når du bruger Terapeut Booking. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Skriv til os hvis du har brug for mere hjælp lige her

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close