Integration

Shopify

Hav Shopify integreret gennem Zapier funktionen i Terapeut Booking, for at sælge dine produkter til dine klienter.

Kalender funktion i Terapeut Booking
Shopify logo
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps Shopify logo

Sådan bruger du Shopify i Terapeut Booking

I Terapeut Booking, har du mulighed for at sælge dine produkter gennem dine fakturaer som tillægsydelser. Shopify er en enkel måde at oprette en onlinebutik for at sælge produkter, indsamle kreditkortbetalinger og sende dine varer. Mange klienter ønsker at kunne sælge deres produkter ved siden af deres Online Booking, her er Shopify en sikker vinder. Shopify er en integration, der kan sættes op i gennem Zapier. Når du benytter dig af Zapier integrationen, vælger du helt selv hvordan det skal sættes op. Det betyder at du nemt og sikkert kan sætte dit system op til at være mere skræddersyet.

Kom godt i gang med Shopify i dag

For at komme i gang med at integrere Shopify til Terapeut Booking, skal du oprette forbindelse til Zapier i vores system. Dette giver dig samtidig mulighed for at integrere til flere tusinde andre apps også. Inde på din profil, under menuen "apps" kan du oprette forbindelse til Zapier. Du vil blive taget i gennem en opsætningsguide, som gør det nemmere for dig at få integreret de funktioner du ønsker at sætte op med Terapeut Booking. Det vil hermed være dit helt eget skræddersyet setup. Det smarte med Zapier funktionen er netop at du får muligheden for at sætte disse såkaldte "triggers" op direkte mellem Terapeut Booking og Shopify integrationen i Zapier

Zapier logo
Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Efterspørg en Shopify applikation til Terapeut Booking

Vi har masser information på både vores blog og vores sociale medier, som du finder mere informationer på, når du bruger Terapeut Booking. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Skriv til os hvis du har brug for hjælp

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close