Integration

Shopify

Integrationen med Shopify gør det nemt og tilgængeligt for dig at sælge dine produkter direkte fra din hjemmeside. Hav Shopify integreret gennem Zapier funktionen i Terapeut Booking, for at sælge dine produkter til dine klienter. Shopify er en fantastisk mulighed for virksomheder at drive deres virksomhed online med lethed. Der er fantastiske temaer, der ser godt ud til en række forskellige slags produkter, og der er flere tilgængelige abonnementer der kommer i en masse forskellige prisklasser. Integrer nu og gør dit liv meget nemmere. Nu har du styr på alt det tekniske og kan fokusere på det du bedst kan lide - nemlig at behandle dine klienter.

Kalender funktion i Terapeut Booking
Shopify logo
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps Shopify logo

Sådan bruger du Shopify i Terapeut Booking

I Terapeut Booking, har du mulighed for at sælge dine produkter gennem dine fakturaer som tillægsydelser. Shopify er en enkel måde at oprette en onlinebutik for at sælge produkter, indsamle kreditkortbetalinger og sende dine varer. Mange klinikker ønsker at kunne sælge deres produkter ved siden af deres Online Booking, her er Shopify en sikker vinder. Shopify er en integration, der kan sættes op i gennem Zapier. Integrer med Shopify og tilføj nu nemt dine produkter til køb. Nu kan dine klienter nemt finde dine produkter, og købe dem online - alt sammen samme sted. Når du benytter dig af Zapier integrationen, vælger du helt selv hvordan det skal sættes op. Det betyder at du nemt og sikkert kan sætte dit system op til at være mere skræddersyet. Er du i tvivl om, hvordan du opsætter Zapier kan du altid se en af vores guides. Hvis du nu stadig er i tvivl kan du altid skrive ind til vores support team, som altid sidder klar på tasterne til at besvare et hvert spørgsmål. Find dem på [email protected]

Kom godt i gang med Shopify i dag

For at komme i gang med at integrere Shopify til Terapeut Booking, skal du oprette forbindelse til Zapier i vores system. Dette giver dig samtidig mulighed for at integrere til flere tusinde andre apps også. vores Zapier integration er super smart. Inde på din profil, under menuen "apps" kan du oprette forbindelse til Zapier. Du vil blive taget i gennem en opsætningsguide, som gør det nemmere for dig at få integreret de funktioner du ønsker at sætte op med Terapeut Booking. Det vil hermed være dit helt eget skræddersyet setup. Det smarte med Zapier funktionen er netop at du får muligheden for at sætte disse såkaldte "triggers" op direkte mellem Terapeut Booking og Shopify integrationen i Zapier.

Zapier logo
Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Efterspørg en Shopify applikation til Terapeut Booking

Vi har masser information på både vores blog og vores sociale medier, som du finder mere informationer på, når du bruger Terapeut Booking. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Skriv til os hvis du har brug for hjælp

Shopify

Hav Shopify integreret gennem <a href=”https://terapeutbooking.dk/apps/zapier/”>Zapier funktionen</a> i Terapeut Booking, for at sælge dine produkter til dine klienter.

Sådan bruger du Shopify i Terapeut Booking

I Terapeut Booking, har du mulighed for at <a href=”https://terapeutbooking.dk/opdateret-saelg-dine-produkter-gennem-terapeut-booking/”>sælge dine produkter</a> gennem dine fakturaer med tillægsydelser. Shopify er en enkel måde at oprette en onlinebutik for at sælge produkter, indsamle kreditkortbetalinger og sende dine varer. Mange klienter ønsker at kunne sælge deres produkter ved siden af deres <a href=”https://terapeutbooking.dk/hjaelp/online-booking/”>Online Booking</a>, her er Shopify en sikker vinder. Shopify er en integration, der kan sættes op i gennem Zapier.
Når du benytter dig af Zapier integrationen, vælger du helt selv hvordan det skal sættes op. Dette betyder at du nemt og sikkert kan sætte dit system op til at være mere skræddersyet.

Kom godt i gang med Shopify i dag

For at komme i gang med at integrere Shopify til Terapeut Booking, skal du oprette forbindelse til <a href=”https://terapeutbooking.dk/apps/zapier/”>Zapier</a> i vores system.
Dette giver dig samtidig mulighed for at integrere til flere tusinde andre apps også.
Inde på din profil, under menuen “apps” kan du oprette forbindelse til <a href=”https://terapeutbooking.dk/apps/zapier/”>Zapier</a>.
Du vil blive taget i gennem en opsætningsguide, som gør det nemmere for dig at få integreret de funktioner du ønsker at sætte op med Terapeut Booking. Det vil hermed være dit helt eget skræddersyet setup.
Det smarte med Zapier funktionen er netop at du får muligheden for at sætte disse såkaldte “triggers” op direkte mellem Terapeut Booking og <a href=”https://zapier.com/apps/shopify/integrations”>Shopify integrationen i Zapier</a>

Få en gratis konto lige her

Kom i gang med Zapier i dag og Installer appen lige her

Efterspørg en Shopify applikation til Terapeut Booking

Vi har masser information på både vores blog og vores sociale medier, som du finder mere informationer på, når du bruger Terapeut Booking. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Skriv til os hvis du har brug for mere hjælp lige her

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close