Integration

Outlook

Terapeut bookings integration med Outlook gør det lettere for dig at holde styr på dine aftaler. Integrer dit mail- og kalendersystem med Terapeut Booking, så du aldrig mister overblik over dine aftaler. Ved at integrere dine kalendre kan du nu se dine Terapeut Booking aftaler nemmere, og derfor vil ingen aftaler gå tabt. Outlook.com, tidligere kendt som MSN Hotmail og almindeligvis benævnt simpelt som Hotmail, er en webbaseret emailservice fra Microsoft. Der er også nogle selskaber, der bruger Outlook til mange flere ting - integrer nu og prøv alle funktionerne af, så du kan optimere dit bookingsystem så meget som muligt.

Kalender funktion i Terapeut Booking
Outlook logo
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps Outlook logo

Brug Outlook sammen med Terapeut Booking

Outlook er en del af Microsoft Office pakken, og idag er der flere og flere mennesker, der benytter sig af Microsoft Outlooks platform for blandt andet e-mail, kalender og opgavestyring. Mange virksomheder har også interne systemer, som fungerer gennem Outlooks system, hvor de kan kommunikere og holde styr på opgaver kollegaer imellem. Hvis du er en af Outlooks mange brugere, kan du derfor med integration af Outlook til Terapeut Booking få to af dine vigtigste administrationsredskaber til at tale sammen. Hvorfor ikke sørge for at det hele er samlet et enkelt sted? Intet rod med programmer og 100 faner åbne nu, hvor du kan samle det hele. Outlook er en del af vores Zapier integration, som åbner op for en hel masse integrationer. Se selv, hvad der passer dig bedst, og optimer hermed dit system. Saml dine kalender med din Outlook kalender, og sørg for at dine klienter altid bliver taget sig af. Kend dine aftaler ved at se dem i kalenderen, og vid nu, hvad du skal og hvornår du skal det, samt hvilken ydelse du skal udføre for din klient.

Sæt integrationen til Outlook op med Zapier

Når du skal igang med Outlook skal du have fat i Zapier-appen på Terapeut Booking. Start med at aktivere den, og følg guiden på skærmen for at komme godt igang. Du kan bruge Zapier med Terapeut Booking helt gratis, og udover Outlook får du adgang til spandevis af andre apps, som du også kan integrere i dit administrationssystem. Tjek det ud og se hvor mange apps du kan integrere med for at optimere dit bookingsystem. Med Zapier som bindeled mellem Outlook og Terapeut Booking kan du bl.a.:

  • Få systemet til at sende en email ud fra Outlook med informationer, når en ny klient opretter sig i Terapeut Booking.
  • Få systemet til at oprette en aftale i din Outlook kalender, når en klient booker en aftale i din online booking.
  • Få systemet til at sende en email ud i Outlook, når en aftale aflyses i Terapeut Booking.

Zapier logo
Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Har du spørgsmål til Outlook til Terapeut Booking?

Så sidder vi altid klar til at hjælpe dig! Terapeut Bookings supportteam sidder klar alle ugens dage til at svare på dine spørgsmål. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at sætte din splinternye Zapier integration til Microsoft Outlook op!

Kontakt os her med det samme

Outlook

Integrer dit mail- og kalendersystem med Terapeut Booking, så du aldrig mister overblik over dine aftaler.

Brug Outlook sammen med Terapeut Booking

Outlook er en del af Microsoft Office pakken, og idag er der flere og flere mennesker, der benytter sig af Microsoft Outlooks platform for blandt andet e-mail, kalender og opgavestyring. Mange virksomheder har også interne systemer, som fungerer gennem Outlooks system, hvor de kan kommunikere og holde styr på opgaver kollegaer imellem. Hvis du er en af Outlooks mange brugere, kan du derfor med integration af Outlook til Terapeut Booking få to af dine vigtigste administrationsredskaber til at tale sammen.

Sæt integrationen til Outlook op med Zapier

Når du skal igang med Outlook skal du have fat i <a href=”https://terapeutbooking.dk/apps/zapier/”>Zapier-appen</a> på Terapeut Booking. Start med at aktivere den, og følg guiden på skærmen for at komme godt igang. Du kan bruge Zapier med Terapeut Booking helt gratis, og udover Outlook får du adgang til spandevis af andre apps, som du også kan integrere i dit administrationssystem.

Med <a href=”https://zapier.com/”>Zapier</a> som bindeled mellem Outlook og Terapeut Booking kan du bl.a.:
<ul>
<li>Få systemet til at sende en email ud fra Outlook med informationer, når en ny klient opretter sig i Terapeut Booking.</li>
<li>Få systemet til at oprette en aftale i din Outlook kalender, når en klient booker en aftale i din online booking.</li>
<li>Få systemet til at sende en email ud i Outlook, når en aftale aflyses i Terapeut Booking.</li>
</ul>

Få en gratis konto her

Installer Zapier-appen

Har du spørgsmål til Outlook til Terapeut Booking?

Så sidder vi altid klar til at hjælpe dig! Terapeut Bookings supportteam sidder klar alle ugens dage til at svare på dine spørgsmål. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at sætte din splinternye Zapier integration til Microsoft Outlook op!

Kontakt os her med det samme

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close