Integration

Integrer MobilePay og Terapeut Booking

Vær sikker på, at dine klienter betaler for dine ydelser smart og enkelt. Online betaling er mere og mere fremtrædende også her på Terapeut Booking hvor vi har vores egen løsning, EasyPay.

Kalender funktion i Terapeut Booking
Mobilepay Logo
Integration under udvikling

Under udvikling

Denne integration er ved at blive udviklet, og vi vil meget gerne have din feedback. Hvis du er interesseret i denne integration så skriv gerne til os.

Kontakt os for at høre mere
Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Få Mobile Pay til Terapeut Booking

MobilePay er en integration vi har på vores tegnebræt. Det betyder der ikke eksisterer en direkte integration med MobilePay endnu gennem Terapeut Booking. Det er dog muligt at bruge MobilePay uafhængigt og modtage online betalinger, samt bogføre sine fakturaer 'som betalt' med MobilePay. En integration vil muliggøre en mere automatiseret proces med MobilePay som betalingsudbyder. Er det noget du vil have gavn af? Skriv til os for at udtrykke dit behov for MobilePay integrationen.

Kontakt os og giv et ønske om MobilePay

MobilePay

Integrer MobilePay og Terapeut Booking

Vær sikker på, at dine klienter betaler for dine ydelser smart og enkelt. Online betaling er mere og mere fremtrædende også her på Terapeut Booking hvor vi har vores egen løsning, EasyPay

Et alternativ til online betalinger

I Terapeut Booking har vi en funktion for online betaling, nemlig <a href=”https://terapeutbooking.dk/apps/easypay/”>EasyPay</a>. EasyPay gør det muligt at du som klinik kan sikre dine klienter betaler online ved booking. Du kan derfra vælge om klienten skal betale med det samme eller oprette en reservering på klientens konto. Du kan også vælge at ydelsen ikke skal betales online. Alt dette kan du gøre specifikt for hver enkelt ydelse. Et fint alternativ til vores eget system er dog MobilePay, som er yderst efterspurgt.

Hvad kan Terapeut Booking med MobilePay?

MobilePay i Terapeut Booking vil muliggøre en smart online betaling direkte med mobilen og hurtig transaktionstid. MobilePay har, siden de kom på markedet, blevet adopteret som primær betalingsform i både supermarkeder, men også butikker og online handel. Det smarte med MobilePay er at betalinger kan foretages med bare et enkelt swipe. Med en integration direkte til Terapeut Booking vil betalingen for klinikkens ydelser være endnu nemmere og bogføringen vil kunne automatiseres til et niveau hvor fakturaen oprettes automatisk og regnskabet stemmer. Alt sammen med ét swipe.

Få Mobile Pay til Terapeut Booking

MobilePay er en integration vi har på vores tegnebræt. Det betyder der ikke eksisterer en direkte integration med MobilePay endnu gennem Terapeut Booking. Det er dog muligt at bruge MobilePay uafhængigt og modtage online betalinger, samt bogføre sine fakturaer ‘som betalt’ med MobilePay. En integration vil muliggøre en mere automatiseret proces med MobilePay som betalingsudbyder. Er det noget du vil have gavn af? Skriv til os for at udtrykke dit behov for MobilePay integrationen.

Kontakt os og giv et ønske om MobilePay

 

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close